Firefox Bug?

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Sora de Eclaune, Dec 11, 2011.

Dec 11, 2011

Firefox Bug? by Sora de Eclaune at 3:06 AM (323 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Sora de Eclaune
    OP

    Member Sora de Eclaune Baby squirrel, you's a sexy motherfucker.

    Joined:
    Feb 15, 2011
    Messages:
    2,785
    Location:
    123 Fake Street
    Country:
    United States
    I've suddenly gotten a bug where I cannot load anything unless I constantly move the mouse. I suppose restarting Firefox would fix it, but how do I avoid getting this bug in the future?
     
  2. coolness

    Banned coolness PSN: Dutch_DarkLord

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    2,016
    Location:
    Rotterdam Bitches!!
    Country:
    Netherlands
  3. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    Do you have any tabs open with flash running? I've seen this issue related to GPU stuff before.
     
  4. Cyan

    Global Moderator Cyan GBATemp's lurking knight

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    16,417
    Location:
    Engine room, learning
    Country:
    France
    Did you installed or updated an add-on recently?
    Some add-on may conflict with each other.

    If it starts doing it again, you can try to load Firefox in compatibility mode (from start menu>programs>mozilla etc.)
    You could try to disable one by one to find the problematic one.

    Maybe it's really the GPU, but I thought it would freeze the page content and refresh the page's area bellow the cursor, not freeze all the page loading process.
    If Rydian already saw this problem, then I guess he is right :P
    I'm not GPU/hardware expert.
     

Share This Page