fire emblem savegame help

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by asta, Dec 5, 2008.

Dec 5, 2008

fire emblem savegame help by asta at 8:09 PM (833 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. asta
    OP

    Newcomer asta Newbie

    Joined:
    Feb 15, 2007
    Messages:
    6
    Country:
    Germany
    I was checking out fire emblem EUR today and ended up like an 2 hours in the game, at the point where you were first able to enter the arena.
    I already defeated the boss and thus wasn't able to save anymore,but wanted to check out the arena.
    so i thought to myself:
    Hey, be smart and use the "take a break" option ( not sure what it's called in english, in german it says "aussetzen") and afterwards copy the savegame just try it.
    So I did, using DSOrganize. I failed in the arena and went ahead and overwrote the savegame in the NDS folder (again DSOrganize), with my copied savegame.
    But now the game only says "New Game" in the beginning and I'm not sure why!

    Is there any way I can repair my savegame, or maybe one of you guys is at about the same point and could send me his?

    http://dl.getdropbox.com/u/82267/Fire%20Em...ow%20Dragon.sav

    this is the link to my copied savegame, maybe you can tell me what's wrong with it!
     
  2. Canonbeat234

    Member Canonbeat234 Redeemed Temper

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    2,278
    Country:
    Japan
    What G6 Hardware you're using?
     
  3. asta
    OP

    Newcomer asta Newbie

    Joined:
    Feb 15, 2007
    Messages:
    6
    Country:
    Germany
    m3dsreal
     

Share This Page