FF III Skipping Battles?

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Gagarin, May 6, 2009.

May 6, 2009

FF III Skipping Battles? by Gagarin at 8:11 PM (700 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Gagarin
    OP

    Member Gagarin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    938
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Is there any way to add a code to avoid random battles just like in FF IV?
     
  2. dsrules

    Member dsrules GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Sep 20, 2005
    Messages:
    3,288
    Country:
    it's possible, here's one for the Japanese version, maybe someone could port it to (U)

    (J)
    No Random Battle
    221EE940 00000000

    and there's one for the (E) version in the cheat databse
     
  3. Gagarin
    OP

    Member Gagarin GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 11, 2007
    Messages:
    938
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    E version has it? So maybe I should get E rom.
    Anyway, porting into U would be sooo greeeeat.
     
  4. MasterGamer

    Newcomer MasterGamer Advanced Member

    Joined:
    Apr 25, 2009
    Messages:
    96
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    I am 90% sure that I have the (U) version and I have a cheat for skipping battles. [​IMG]
     

Share This Page