fallout 3 not working on win7

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Klx5, Sep 24, 2009.

Sep 24, 2009

fallout 3 not working on win7 by Klx5 at 4:09 AM (893 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Klx5
    OP

    Newcomer Klx5 Advanced Member

    Joined:
    Jun 10, 2007
    Messages:
    78
    Location:
    Chicago
    Country:
    United States
    I installed fallout 3 on my pc with windows 7 and worked fine until i installed the latest pach to be able to load my DLC.
    Well now I am unable to load the game and this message comes up
    "the ordinal 5360 could not be located in the dynamic link library xlive.dll"
    whatever that means, if anyone knows how fix this i will appreciate it very much.
     
  2. Saturnplanet5

    Member Saturnplanet5 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 8, 2006
    Messages:
    652
    Country:
    Australia
  3. Lodis

    Member Lodis GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 26, 2007
    Messages:
    281
    Country:
    United States
    Google that exact error for a possible solution. That's what I always do and in your case, there are lots of discussions about it.
     

Share This Page