1. Wolfboy13

    OP Wolfboy13 Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Australia
    hi guys

    i got my ak2i today. unpacked it, put the firmware on it, put it in the ds i and that happens:
    [​IMG]
    on the dsl i get the "system file is missing" screen

    so i looked at my ak 2i and i noticed that somethings missing...

    i know what it is but i cant describe it... just take a look:
    [​IMG]
    see what i mean...


    so have i got a fake or whats wrong with it??
    im going to kill the seller if its a fake!! [​IMG] [​IMG]
     
  2. rObOu

    rObOu Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    32
    Country:
    France
    Set your DSi system language to English.
    There are so many threads talking about that, I guess you didn't even search for a solution by yourself.

    BTW your AK2i looks exactly the same than mine.
     
  3. kyomagi

    kyomagi GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    214
    Country:
    United States
    If you look closely, you see there is no transflash card inserted. Maybe you forgot the second most important part lol
     
  4. xDlmaoxD

    xDlmaoxD GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    362
    Country:
    United States
    I doubt it since he said he install the firmware.
    Just set your settings to English and it should work.
     
  5. Wolfboy13

    OP Wolfboy13 Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Australia
    phew thanks for the fast reply

    trying it right now =)

    thougt it was a fake cause in the review in the forum its a little bit different

    OH how can it be that it didnt work because of the language^^
    anyways thanks so much!!
     
  6. Briankealing

    Briankealing GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    There are no confirmed fake cards in the market at the moment.
     
  7. sjc83

    sjc83 Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Soon, Im sure through.
     
  8. Another World

    Another World Emulate the Planet!
    Former Staff

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,578
    Country:
    Colombia
    no but their are clones... =/

    the r4i is an ak2i clone in a sense. the design and software were bought from acekard. it doesn't call itself ak2ii or ak2proi or something, but make no mistake it's a clone. pretty sure the r4ultra is the same deal. this is why akaio runs on them (or did.... =))

    -another world
     
  9. Wolfboy13

    OP Wolfboy13 Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Australia
    heres another question: is there some way now to play gba roms on ds i flashcards? cause they have a better processor and stuff...
     
  10. TrolleyDave

    TrolleyDave Philosolosophising
    Former Staff

    Joined:
    Jan 1, 2007
    Messages:
    7,762
    Country:
    Nope sorry, the DSi flashcarts run in DS mode rather than DSi mode so they can't make use of any of the extra features the DSi has.
     
  11. Wolfboy13

    OP Wolfboy13 Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Australia
Draft saved Draft deleted