EZVi Freezing?

Discussion in 'EZ-Flash' started by Boxcutteh, Mar 21, 2010.

Mar 21, 2010

EZVi Freezing? by Boxcutteh at 4:12 AM (1,123 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Boxcutteh
    OP

    Newcomer Boxcutteh Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    25
    Country:
    Canada
    Ever since like November, my EZVi with current games freezes often. I've applied new firmware updates and patched roms sometimes, but it always seems to freeze on my DSi.

    Any solutions?
     
  2. bigant262

    Newcomer bigant262 Advanced Member

    Joined:
    Aug 16, 2009
    Messages:
    53
    Country:
    United States
    This may sound a little weird but it worked for me. lol, but I had wireless communications on before and my games kept freezing, so I turned it off and it worked fine.
     
  3. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    Give more information if you wish some help.
    What is your microSD brand, size, class, made in ?
    Which EZVi hardware version do you have ?
    Which firmware version have you flashed ?
    Which Kernel version do you use ?
    Do you use clean rom (unpatched, untrimmed) ?
     
  4. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,811
    Country:
    Antarctica
    If it is pokemon HG/SS, it is the AP on the game.
     
  5. Gunderbunk

    Newcomer Gunderbunk Newbie

    Joined:
    Sep 17, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United Kingdom
    I've been experiencing the same thing recently with a whole host of different games including Infinite Space, Might and Magic, and Miles Edgeworth.

    The version information screen on the cart interface reads:

    VER: H[705] F[14] 2.0RC13

    my DSi is running 1.4E firmware.

    As to the hardware version of the Vi itself, i'm not sure how to identify that. I'm using a Sandisk 2gb microSD card with it.
     
  6. Boxcutteh
    OP

    Newcomer Boxcutteh Member

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    25
    Country:
    Canada
    I actually solved the problem myself,
    Apparently, I haven't noticed that EZVi flash updates have come out.
    I was still on 1.1 when 1.5 is currently out.

    Sorry guys, its solved!
     
  7. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    Yeah firmware v11 was buggy.

    Stable one is v15 for 805 and v14 for 705. [​IMG]
     

Share This Page