EZFlash Vi saves won't load

Discussion in 'EZ-Flash' started by Elmaik, Apr 12, 2009.

Apr 12, 2009

EZFlash Vi saves won't load by Elmaik at 12:39 AM (1,286 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Elmaik
    OP

    Newcomer Elmaik Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    10
    Location:
    Monterrey, Mexico
    Country:
    United States
    Hello to all again

    Here with another trouble now that I was able to get working the Real Time Walkthrough, I tried loading some of my games and all I get are new savefiles!

    I tried loading several different games and whenever I start them is as if I started a new game, no load on any of them!

    I read somewhere to ran a chkdsk /f on it, and converting the saves on shunyweb. Tried both with no good results.

    Any clues of what can I do? fortunately I have all of my savegames backed up.

    What im using

    American DSi
    Ez Flash Vi
    1.90OB11
    latest resetsp.bin
    Kernel 5


    Config on shuny web

    Source format

    Cyclo DS

    Target

    EZ Flash V [autodetect]
    EZ Flash V [512]

    (tried both with no results)

    any clue of what can I do to get them work? other than start again all of them?

    Thanks for your time

    Elmaik
     
  2. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    No need to convert cyclods saves. It's compatible with the EZV series.
    You just have to put all your cyclods saves in the folder /SAVE to be able to use them on EZVi.

    Concerning walkthrough files, if it wasn't a bug you have reported on the bugtracker, please close the ticket you have opened. [​IMG]
     
  3. Elmaik
    OP

    Newcomer Elmaik Member

    Joined:
    Jan 18, 2008
    Messages:
    10
    Location:
    Monterrey, Mexico
    Country:
    United States
    Thank you for your quick reply, but I'm still having problems with my saves, heres a quick example.

    I was playing Suikoden on my Cyclo, got a bit forward in the game then saved.
    My DSi arrived and I migrated all of my saves to the /SAVE folder in root of my EZ Flash Vi.
    Booting up Suikoden it just gives me the option to start a new game.

    I really dont know why that happened but I would love to be able to have all of my old savefiles.

    Thanks again

    Oh! By the way I *think* I already closed the ticket.
     
  4. Mbmax

    Member Mbmax Homebrew addicted

    Joined:
    Nov 7, 2006
    Messages:
    2,272
    Country:
    Antarctica
    Don't know what to say. All my cycloDS saves works on my EZVi.
    I use the Save Mode Alternative on it, so my saves are in /SAVES on cyclods microSD
    So only thing i have done is copy the content of this folder to the EZVi microSD, in folder /SAVE and all went fine.
     

Share This Page