Ezflash V 3in1 problems

Discussion in 'EZ-Flash' started by Robbert777, Jun 6, 2009.

Jun 6, 2009

Ezflash V 3in1 problems by Robbert777 at 7:25 PM (633 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Robbert777
    OP

    Newcomer Robbert777 Advanced Member

    Joined:
    Aug 8, 2008
    Messages:
    83
    Country:
    Netherlands
    Today I got my own 3in1 expansion pack, wich I wanted to use in combination with the R4, to play GBA games. So far the games are working great and I was realy looking forward to play Warioland 4 once again.

    But my main problem is that the save game function isnt working properly. Maybe someone can help me out by giving me some instructions?

    Details:
    R4 v1.18 (English) 2GB
    EZflash V 1 in 3 expansion pack
    folders should be correct: (GBA_GAME the .gba files, GBA_SAVE where te save files should be in, GBA_SIGN (?) )
    GBA Exploader [3in1] v0.58b

    Any help would be kindly appreciated.

    Exuse me for my mediocre English skills.
     
  2. Henrike

    Newcomer Henrike Member

    Joined:
    Mar 13, 2008
    Messages:
    31
    Location:
    The Land of Bananas
    Country:
    Brazil
    The same is happening to me, but my 3in1 was bought a year ago. I think the problem is the battery.
    But if your is new try to patch the roms with GBATA or EZClient4.
    (i'm aware of my bad english)
     
  3. Robbert777
    OP

    Newcomer Robbert777 Advanced Member

    Joined:
    Aug 8, 2008
    Messages:
    83
    Country:
    Netherlands
    Mine is just new, and I have used GBATA but no luck so far.
     

Share This Page