EZ4 client help

Discussion in 'EZ-Flash' started by xcalibur, Sep 7, 2007.

Sep 7, 2007

EZ4 client help by xcalibur at 6:41 PM (748 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. xcalibur
    OP

    Member xcalibur Gbatemp's Chocolate Bear

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    3,166
    Location:
    Sacred Heart
    Country:
    United Kingdom
    i got the ez4 client working for the most part but what i dont understand after updating the rom list and the patch manually, it still doesnt seem to recognise nds roms
    is this normal?
    if not, could anyone tell me what im doing wrong?

    i checked out the sosuke forums but it doesnt have the answer

    thanks
     
  2. apb407

    Member apb407 GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 27, 2007
    Messages:
    496
    Country:
    United States
    what do you mean it doesnt reconize the roms what does it say
     
  3. xcalibur
    OP

    Member xcalibur Gbatemp's Chocolate Bear

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    3,166
    Location:
    Sacred Heart
    Country:
    United Kingdom
    whenever i send over nds roms it says something along the lines of
    "this rom is not in rom list, it may be unplayable"
    could anyone help with that?
     
  4. PVB1970

    Newcomer PVB1970 Newbie

    Joined:
    Oct 2, 2007
    Messages:
    3
    Country:
    United Kingdom
    IN THE CLIENT WINDOW TYPE THE NAME OF THE ROM & SEND IT ANYWAY-IT SHOULD THEN LOAD & DISPLAY "SEND OK".
    THEN PUT THE MICRO SD CARD IN THE EZ FLASH & FIRE UP YOUR DS...
    YOU SHOULD GO THRU TO YOUR ROM LIST AUTOMATICALLY & BE ABLE TO PLAY AWAY WITH GAY ABANDON.
    BASICALLY,TO RECAP,JUST IGNORE THE "MAY NOT BE PLAYABLE" MESSAGE & REMEMBER TO TYPE THE ROM NAME IN THE 1ST FIELD OF THE CLIENT WINDOW.
    SORTED.
     
  5. xcalibur
    OP

    Member xcalibur Gbatemp's Chocolate Bear

    Joined:
    Jun 2, 2007
    Messages:
    3,166
    Location:
    Sacred Heart
    Country:
    United Kingdom
    nice first posts...
    i dont have any issues with playing games, i might not have been clear on that
    this issue just make batch sending of nds games a pain
    and also im a bit pissed since its not doing what its supposed to
     
  6. roflmywaffle

    Newcomer roflmywaffle Advanced Member

    Joined:
    Apr 30, 2007
    Messages:
    63
    Country:
    United States
    Make sure you have the latest EZ4 Ready Pack, that you've configured the options to point to the EZ4 flash card (whatever drive), and get the latest NDS list. Alternatively, add the auto NDS list updater (gets the same file, probably more handy for future use, since it's easier to get any future files).

    If you still have trouble, post back.
     

Share This Page