EZ Flash 3in1 for phat hack?

Discussion in 'EZ-Flash' started by Chri5, Aug 14, 2008.

Aug 14, 2008

EZ Flash 3in1 for phat hack? by Chri5 at 6:13 AM (3,844 Views / 0 Likes) 27 replies

  1. Chri5
    OP

    Member Chri5 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    122
    Country:
    United States
    Would it be possible to buy a ezflash 3in1 and take out the insides and put it inside the shell of another gba game.
    I want to do this so my friend can have the ezflash 3in1 on his ds phat.
     


  2. Vague Rant

    Member Vague Rant Deceptively cute

    Joined:
    Aug 7, 2008
    Messages:
    1,980
    Location:
    Melbourne
    Country:
    Australia
    It's possible I guess, but you know you can buy 3-in-1s for the original DS, right?
     
  3. Dark^'^Knigh

    Member Dark^'^Knigh GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 25, 2007
    Messages:
    1,043
    Location:
    Paradise
    Country:
    Australia
    I'm tippin' he didn't [​IMG]
     
  4. wchill

    Member wchill Resident chillxpert

    Joined:
    Jun 12, 2008
    Messages:
    1,407
    Country:
    United States
    Or maybe he wants to try to save $8.
    Seriously, just buy a GBA sized EZFlash 3-in-1.
     
  5. Chri5
    OP

    Member Chri5 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    122
    Country:
    United States
    i wanna order it from dealextreme, but deal extreme doesnt have the ds phat ezflash 3in1, unless u could link me to it.

    my dad doesnt trust alot of sites except for dx, and hes the one ordering stuff
     
  6. Diablo1123

    Member Diablo1123 Newcomer

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    1,432
    Location:
    Underground
    Country:
    United States
    Well why wouldn't it work in another case?
     
  7. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom
    errrrrrrrrrr ....the circuit boards too short!!! you would have to mess about padding it to get it to stay in there when you push it into the phat the board is just going to get pushed back into the gba case [​IMG]

    best thing to do if DX has none then shop around until you find one [​IMG]
     
  8. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom
    EDIT DUPE post [​IMG]
     
  9. skooj

    Member skooj Newbie

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    gameyeeeah happens to have the full gba sized one for the ds phat. you can find it here
     
  10. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    Get it from RealHotStuff.com. It will take more waiting and work that it's worth to buy a lite sized 3-in-1 from DX and mod it to fit in an original DS. Real Hot Stuff is a well known and trusted site.

    That said, a few people have modded the 3-in-1 to fit a phat DS, generally cannibalizing a GBA game pak for its case. It's not one of the easier mods, because the screw hole is in the wrong place and the PCB is the wrong size to fit the game pak shell.
     
  11. Chri5
    OP

    Member Chri5 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    122
    Country:
    United States
    thanks for that info and i guess ima get it from one of the links you guys sent me
     
  12. JPdensetsu

    Member JPdensetsu GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,204
    Location:
    Taipei
    Country:
    Taiwan
    =O And I bought me a DS lite for using the EZ flash 3-in-1 expansion pack.
    Oh, What I'm stupid [​IMG]
     
  13. dinofan01

    Member dinofan01 Misses the old days...

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    2,842
    Country:
    United States
    No your not I kind of did the same thing. I didnt want to buy a phat ez flash becasue when I finally get a lite it would stick out. So i decided to just get a lite first just for the lite ez flash.
     
  14. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,617
    Country:
    Sweden
    That's an EZ Flash IV and not an EZ Flash V 3-in-1.
     
  15. dinofan01

    Member dinofan01 Misses the old days...

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    2,842
    Country:
    United States
    Who cares. The rumble sucks and you can patch a browser. Except you can get more roms in there with sd card.
     
  16. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,617
    Country:
    Sweden
    The browser works only with EZ Flash IV Lite Deluxe and not any other EZ Flash IV version.
     
  17. dinofan01

    Member dinofan01 Misses the old days...

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    2,842
    Country:
    United States
    Im pretty sure you can patch a homebrew browser to not need it.
     
  18. Minox

    Supervisor Minox Spytech Employee

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    5,617
    Country:
    Sweden
    Most if not all homebrew browsers doesn't even need a slot 2 flashcart...
     
  19. Chri5
    OP

    Member Chri5 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 4, 2008
    Messages:
    122
    Country:
    United States
    you need to patch the browser and use a ezflash if u have an r4
    acekard u just need the 3in1 and the browser.nds file
     
  20. Destructobot

    Member Destructobot Crave the Hammer

    Joined:
    Oct 15, 2006
    Messages:
    5,005
    Location:
    Portland, OR
    Country:
    United States
    You also have to manually SRAM patch the GBA roms on the EZ-IV. Pretty much all current 3-in-1 loaders support automatic SRAM patching.
     

Share This Page