EZ Flash 3-in-1 cheats

Discussion in 'GBA - Hardware, Devices and Utilities' started by Roughnite, Jan 9, 2009.

Jan 9, 2009

EZ Flash 3-in-1 cheats by Roughnite at 4:37 AM (3,838 Views / 0 Likes) 14 replies

  1. Roughnite
    OP

    Newcomer Roughnite Newbie

    Joined:
    Jan 9, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    I just got my EZ Flash 3-in-1, i havent really used it yet because it is at my girlfriend's house lol. But anyway, i plan to use it with my r4(1.18) and i have GBA exploader to load the roms. Does the r4 cheat file work with gba games? or do i need to patch another file or something, thanks
     
  2. Isaiah

    Member Isaiah The Conductor

    Joined:
    Aug 24, 2008
    Messages:
    525
    Location:
    Brisbane
    Country:
    Australia
    i don't think so...
     
  3. Evilmaster1985

    Member Evilmaster1985 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    456
    Location:
    Middle of nowhere
    Country:
    United States
    I think the best thing to do is then patch the GBA games with trainers.
    You can find them in the download section of this site.
    Download - Trainers - GBA

    http://gbatemp.net/index.php?dlcategory=24

    Most trainers come as ISP patches.
    IPSWin will be needed to patch the game should be very easy to find on google. [​IMG]

    Greetz, Vistabuser.
     
  4. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    i am not sure what we got in the help thread will be able to assist you...
    just take a look http://gbatemp.net/index.php?showtopic=126893
    Read Post no.2, Question 10

    and you can get the gba cheats from
    cheats.gbatemp.net
     
  5. gblock247

    Member gblock247 GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 19, 2007
    Messages:
    462
    Country:
    United States
    I have a CycloDS and a EZ Flash V 3 in 1.

    I tried using the Cyclo Tool that was mentioned in another thread to manually patched the cheats to the GBA Roms, but the final product ended up being a corrupted and unplayable ROM. Any help to get them working?

    Thanks [​IMG]
     
  6. Evilmaster1985

    Member Evilmaster1985 GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    456
    Location:
    Middle of nowhere
    Country:
    United States
    Perhaps read what I posted?

    Greetz, Vistabuser.
     
  7. florian

    Member florian GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    579
    Country:
    France
    No exist CHEAT.DAT GBA for put in card slot 1 ACEKARD 2 for EZ Flash 3-in-1?
     
  8. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    well.. is either you guys take Vistabuser's suggestion by reading the link he provided...
    or
    read what i posted.......

    "FAINT"

    and don't use .DAT !!! .DAT is for NDS
    .CHT is for GBA
     
  9. florian

    Member florian GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Feb 6, 2008
    Messages:
    579
    Country:
    France

    how to place the .CHT for gba on my scard ? in the folder rom GBA ?
     
  10. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,811
    Country:
    Antarctica
  11. Pliskron

    Banned Pliskron Banned

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,276
    Country:
    United States
    Cracker has a tool for patching a gba file with a .CHT and it works. The best choice for the 3in1 is to use the action replay device.
     
  12. jphriendly

    Member jphriendly GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    367
    Country:
    United States
    *sigh*

    STOP ALREADY! There, I said it.

    A lot of us use the "View New Posts" link and hate seeing crap from six plus months ago cluttering the search. Odds are this was solved long ago and you are contributing NOTHING to the OP. It's admirable you want to increase your post count but, damn man, contribute something to recent posts instead of necro'ing these old ass topics.

    /rant
     
  13. Pliskron

    Banned Pliskron Banned

    Joined:
    Jul 22, 2009
    Messages:
    1,276
    Country:
    United States
    Why don't you shut your pie hole. If you don't like the GBAtemp policy on posting why don't you lobby them to change it. Complaining like a five year old isn't going to do anything. Do something useful like getting on the case of people for posting in the wrong section.
     
  14. jphriendly

    Member jphriendly GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 24, 2008
    Messages:
    367
    Country:
    United States
    Shut my pie hole? Nice one big guy.

    I will say, It is common courtesy to not bump ancient threads. Not just here but on most every forum you may visit. I was polite and just said what others would say as well (staff too in most cases). You are of no help responding to topics that have long been abandoned. Why not be useful and respond to topics that are actually active? It is out of respect to others and good forum etiquette.

    Let me quote Toni if I may:
    Don't blame me if you have issues down the road cause you didn't want to heed my advice. Thank you and goodnight! [​IMG]
     
  15. Shadic

    Newcomer Shadic Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    26
    Location:
    Pacific Northwest
    Country:
    United States
    Actually, Pliskron's response helped me towards solving my problem. Just saying.
     

Share This Page