1. lazyatwork

    OP lazyatwork Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 5, 2016
    Messages:
    7
    Country:
    Gambia, The
    Hello,

    I tried to start NSMBU on a wiiu 5.3.2e with loadiine 4.1 but i get a "Can't launch title" error. So i switched the app.xml and cos.xml with the one provided here, but the game still won't load. Is there anything I am missing or doing wrong?

    THX
     
  2. Incure

    Incure Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 30, 2007
    Messages:
    53
    Country:
    Netherlands
    Try Loadliine 4.0. This game doesn't even need the XML files afaik. Also check the file structure:

    wiiu\games\New Super Mario Bros U\code
    wiiu\games\New Super Mario Bros U\content
    wiiu\games\New Super Mario Bros U\meta
     
  3. lazyatwork

    OP lazyatwork Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 5, 2016
    Messages:
    7
    Country:
    Gambia, The
    Tried Loadiine 4.0/3.0 and doublechecked the dir structure - still no success.

    Compatibility Wiki here at gbatemp says it should work with proper xml values and Loadiine 4.0, but I can not find any info about what kinda values needs to be changed in the xmls
     
  4. Cyan

    Cyan GBATemp's lurking knight
    Former Staff

    Joined:
    Oct 27, 2002
    Messages:
    23,360
    Country:
    France
    do you have the game from the same region than your console?
    if you try to use a NTSC US dump on EUR wiiU, you will have to rename some folders.
     
  5. lazyatwork

    OP lazyatwork Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 5, 2016
    Messages:
    7
    Country:
    Gambia, The
    The game is from the same region the console is from - EU Version.
    I was playing Mario Brothers Wii U from a disc-copy before i started using loadiine, so i thought maybe the existing savegame on the WiiU was causing the problem. But even after deleting these savegames I am still not able to start the game.
     
  6. EclipseSin

    EclipseSin Ignorant Wizard
    Member

    Joined:
    Apr 1, 2015
    Messages:
    2,063
    Country:
    United Kingdom
    I am copying to SD Card now. Check back soon.

    @lazyatwork I can confirm it works fine. Playing game now. Can try the US xmls
     

    Attached Files:

    Last edited by EclipseSin, Jan 6, 2016
  7. lazyatwork

    OP lazyatwork Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Jan 5, 2016
    Messages:
    7
    Country:
    Gambia, The
    Now it is working like a mircle!!!
    I reformatted the sd-card, recopied the files and now I can "enjoy" my influenza while playing Mario, thx for the help :)

    case closed :D
     
  8. Don Jon

    Don Jon GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Nov 20, 2015
    Messages:
    1,053
    Country:
    United States
    so what was the issue?
    your sd card was acting up
    or the xmls were wrong?
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Editing, Files,