DVD Read Error (324) - NO CIOS

Discussion in 'Wii - Hacking' started by grafik, Nov 30, 2008.

Nov 30, 2008

DVD Read Error (324) - NO CIOS by grafik at 6:43 PM (7,364 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. grafik
    OP

    Member grafik GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    116
    Country:
    Japan
    I get the following error. Can anyone help me?
     
  2. grafik
    OP

    Member grafik GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    116
    Country:
    Japan
    anyone? id appreciate it.
     
  3. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    Install the cIOS. [​IMG]
     
  4. grafik
    OP

    Member grafik GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    116
    Country:
    Japan
    how do i do that
     
  5. Arm the Homeless

    Member Arm the Homeless Custom Title

    Joined:
    May 26, 2008
    Messages:
    1,762
    Location:
    /home/andy/
    Country:
    United States
    The cIOS Installer is included. [​IMG]
     
  6. grafik
    OP

    Member grafik GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    116
    Country:
    Japan
    k i did that but now i get black screens when i load the launcher.
     
  7. DarkLG

    Member DarkLG Wow One Shiny Ribbon!!!!

    Joined:
    Jun 21, 2007
    Messages:
    1,401
    Location:
    Indiana
    Country:
    United States
    I get black screens with gamma for some reason too.
     
  8. grafik
    OP

    Member grafik GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    116
    Country:
    Japan
    i can hear my wii loading but i cant see anything on screen
     
  9. jassim

    Newcomer jassim Advanced Member

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    72
    Country:
    United Kingdom
    try forcing NTSC
     
  10. grafik
    OP

    Member grafik GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    116
    Country:
    Japan
    i tried burning a disc again and changed some settings and now it works

    the disc i burned was smash bros brawl but i had to start a new game save... i had everything unlocked on my real copy. why is this happening?
     
  11. hardwaredad

    Newcomer hardwaredad Newbie

    Joined:
    Jan 31, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    United States
    I am having the same problem, when I run the installer it goes through , but at the end it says installer returned and goes back to homebrew. Then when I try to load a game I get this error. any suggestions
     
  12. bin01

    Member bin01 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 26, 2008
    Messages:
    190
    Country:
    United States
    where can i find the DVD channel
     

Share This Page