DSTTi Version 1.4 Fix

Discussion in 'GBAtemp & Scene News' started by Tempbot, Sep 11, 2009.

Sep 11, 2009

DSTTi Version 1.4 Fix by Tempbot at 1:43 AM (9,444 Views / 1 Likes) 20 replies

  1. Tempbot
    OP

    Contributor Tempbot Tunnel Snakes rule

    pip
    Joined:
    Nov 21, 2007
    Messages:
    0
    Country:
    United Kingdom
    DSTTi Version 1.4 Fix
    What DSTTi CAN be updated? What they are not DEAD?
    New DSTTi Version 1.4 Fix has been released. Reports say to use it, you need to format your MicroSD and have nothing inside it but the Update itself and the Official 1.17 firmware not the hacked ones.
    Download the Update Here

    Source : This


    Now who said that the DSTT team was dead? I guess they were just on hold or something.
    Contributed by jakob95
     
    1 person likes this.


  2. CloudSE

    CloudSE Newbie

  3. antonkan

    Member antonkan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    1,063
    Location:
    Burlington, ON
    Country:
    Canada
    Is the update made by the official DSTT team?
     
  4. CloudSE

    CloudSE Newbie

  5. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Does it matter if it was made by them? It is on there website after all. Now I understand why R4i SDHC(red box) said that they are making a update next week they knew that this was coming.
     
  6. Vidboy10

    Member Vidboy10 Tsardom

    Joined:
    Dec 15, 2008
    Messages:
    2,617
    Location:
    Vancouver, B.C
    Country:
    Canada
    I really want to sell my DSTTi now...
    I want to get a R4i, M3i Zero, or a Acekard 2i.
    Seriously, DSTTi sucks ass.
     
  7. Chris_Skylock

    Member Chris_Skylock GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,501
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    What's the game logo this time?
     
  8. Kirby102

    Member Kirby102 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 27, 2005
    Messages:
    242
    Location:
    Sydney, Australia
    Country:
    Australia
    I have a DSTTi with a DSi FW1.3... this seems intriguing, but I don't wanna risk making my DSTTi/R4i redundant for THIS week specifically (M&L3 + Scribblenauts) [​IMG]

    ediT: I'm running the TTi 1.4 Fix... but it seems to have errored on me :S

    Code:
    TTi 1.4 Firmware Upgrade
    Loading........
    Open ROM_PCB1.DAT=ERROR
    ediT2: I got my update working now... now to update my DSi... [​IMG]
     
  9. raing3

    Member raing3 CNET_Richard

    Joined:
    Apr 2, 2009
    Messages:
    529
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Star Wars Lethal Alliance
     
  10. Chris_Skylock

    Member Chris_Skylock GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Dec 26, 2008
    Messages:
    1,501
    Location:
    Philippines
    Country:
    Philippines
    So Star Wars and Danny Phantom are today's flashcart's target? Just wow!!

    Thanks for the update. I dont have a DSTTi
     
  11. kobykaan

    Member kobykaan GBAtemp Addict

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    2,994
    Country:
    United Kingdom

    you forgot TAK (EZFLASH Vi)
     
  12. shakirmoledina

    Member shakirmoledina Legend

    Joined:
    Oct 23, 2004
    Messages:
    6,611
    Location:
    Dar es Salaam
    Country:
    Tanzania
    no not yet... none of teams tht are famous are dead
     
  13. Buster

    Newcomer Buster Member

    Joined:
    Aug 3, 2006
    Messages:
    15
    Country:
    Germany
    I'm gettimg the same error, how did you fix this?
     
  14. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Why I can't believe my post went on the Front Page. I should have add a DSTT picture on my first post... Can't do it now.
     
  15. mathewownsu

    Newcomer mathewownsu Newbie

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    Australia
    Get the same error [​IMG]
    I used my the TTDSi on my DSLite...
    I really wanna play games on my DSi again [​IMG]
     
  16. joshua-.-

    Newcomer joshua-.- Member

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    11
    Country:
    Singapore
    r4 team now's your turn
     
  17. BASS ULTRA

    Newcomer BASS ULTRA Member

    Joined:
    Feb 28, 2009
    Messages:
    25
    Location:
    Winnipeg, Manitoba, Canada
    Country:
    Canada
    So the DSTTi now works on DSi 1.4?
     
  18. bog500

    Newcomer bog500 Member

    Joined:
    Jul 29, 2008
    Messages:
    40
    Country:
    Canada
    How did you fixed it ?

    I'm getting the same error on my DSi firm. 1.3 and DS Lite
     
  19. glowy

    Newcomer glowy Advanced Member

    Joined:
    May 18, 2007
    Messages:
    97
    Country:
    Netherlands
  20. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    R4 isn't the next one. Its a clone. I think Itouch could be the next one.
     

Share This Page