DSi Firmware 1.4

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by FlygonPKMN, Aug 3, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Aug 3, 2009

DSi Firmware 1.4 by FlygonPKMN at 11:23 AM (1,102 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. FlygonPKMN
    OP

    Newcomer FlygonPKMN Member

    Joined:
    Nov 24, 2008
    Messages:
    45
    Location:
    Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Hey Guys

    I want to know if ANY flashcard
    works on 1.4
    I have a DSi on 1.3
    But i don't dare it to upgrade it because i
    have a r4i-sdhc but i don't if it still works.
    Can PLEASE PLEASE PLS PLS PLS test it for me.

    Thanks!
     
  2. Maz7006

    Member Maz7006 iSEXu

    Joined:
    Aug 2, 2008
    Messages:
    3,622
    Country:
    Lebanon
    NONE work

    [​IMG]

    already been cleared up.
     
  3. PettingZoo

    Member PettingZoo yesss

    Joined:
    Oct 5, 2008
    Messages:
    1,707
    Location:
    in the trap
    Country:
    Australia
    None work bro, also... R4?? Still?? On the DSi??
     
  4. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    i am not sure whether your r4i can be flash
    if it can't
    maybe you should consider getting one of the m3i0 or scds1i
     
  5. DjoeN

    Member DjoeN Captain Haddock!

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    4,928
    Location:
    Somewhere in this potatoland!
    Country:
    Belgium
    Better say this:

    Till now, it's best not to buy any dsi compatible flashcard [​IMG]
    If Nintendo has blocked them on the flashcard hardware instead of the known hack all use, then all dsi compatible flashcards are downgraded to dslite only flashcards [​IMG]

    The only thing you can do now is "Wait and see what happens"
    You wanna be sure you have a flashcard that works in the future? wait for the flashcards that gets an update and will work on the 1.4.

    Buy that card

    Then ur sure it will work on 1.4 and don't upgrade anymore so quick the next time [​IMG]
    Who knows what Nintendo will do then to block flashcards?

    [​IMG]
     
  6. watex5

    Member watex5 dvd

    Joined:
    Jul 23, 2009
    Messages:
    132
    Location:
    Ireland
    Country:
    Ireland
    I have an r4i, dosent work on 1.4 so im waiting to see which team will get a 1.4 release first, and then buy that card [​IMG]
     
  7. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    None work, but 1.4 has prompted me to buy an M3i Zero just for the updatable firmware by USB cable.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page