DSi and DSl Trouble....

Discussion in 'NDS - Console and Game Discussions' started by Sandman00009, Aug 30, 2009.

Aug 30, 2009

DSi and DSl Trouble.... by Sandman00009 at 4:07 AM (2,276 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Sandman00009
    OP

    Member Sandman00009 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    255
    Country:
    United States
    my dsi is acting up so is my ds lite on both my ds games that get on wifi allways give the same error and when i use flipnote or the shop app on my dsi it lets me online but when i want to play pokemon online it gives me an error it says cannot find an access point its really driving me nuts can someone help?
     
  2. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    1. Are you on a flashcart?

    2. Is your router old?

    3. Have you tried doing it while in the same room as your router?

    4. What type of password does your router have?
     
  3. Sandman00009
    OP

    Member Sandman00009 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    255
    Country:
    United States
    1.im on m3 zero ive tried a real game to does the same thing

    2. its somewhat old

    3.the dsi works anywhere in my house but the place were my router is and my ds lite wont work in there

    4 i have a wep password
     
  4. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    What is the exact error code it gives you?
     
  5. Sandman00009
    OP

    Member Sandman00009 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    255
    Country:
    United States
    error code 051099-2

    its weird cause flipnote the dsi shop and the browser let me online but my commercial games wont
     
  6. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    Are you sure it isn't WEP2? Because most games (even though DSi itself might) don't support WEP2 encrypted routers.
     
  7. Sandman00009
    OP

    Member Sandman00009 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    255
    Country:
    United States
    no i was on my wifi games two days again then it just stoped working yesterday and my parents or i didnt mess with the router so nothing got changed by us
     
  8. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    Ugh did you have cheats on? Cause it sounds like you may have gotten banned.
     
  9. Sandman00009
    OP

    Member Sandman00009 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    255
    Country:
    United States
    i dont cheat online
     
  10. Skyline969

    Member Skyline969 MENUdo Afficionado

    Joined:
    Nov 18, 2008
    Messages:
    2,206
    Location:
    Saskatchewan
    Country:
    Canada
    Either that, or try disabling the encryption and try again.
     
  11. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    it happened to me i just resetted my whole router connected it again from step 1 and conected my ds again and it worked
     
  12. Sandman00009
    OP

    Member Sandman00009 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 2, 2008
    Messages:
    255
    Country:
    United States
    ive reseted the router ive deleted all my wifi connection stuff and re put it in and it still wont work
     

Share This Page