DS flash card compatible with Wii

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by WezG, Feb 12, 2010.

Feb 12, 2010
  1. WezG
    OP

    Newcomer WezG Advanced Member

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    52
    Country:
    United Kingdom
    Hi, I was just wondering if anyone could reccomend a good flash card for DS that will work with Wii games, I dont know which games exactly but you can link up some DS and Wii games (Right!?)!
    I use a R4 with YSMenu and the new card will be for my friend, one thats updated often would be good or that I could use infolib updates on.

    Thanks [​IMG]
     
  2. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Acekard 2i or CycloDS
     
  3. azure0wind

    Member azure0wind 7 years flew so fast.

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    941
    Country:
    Indonesia
    well i think Acekard 2.1/2i will great + with AKAIO 1.5.1...
     
  4. Gariscus

    Member Gariscus Former Team Cyclops Mod

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    646
    Country:
    Australia
    CycloDS.
     
  5. YayMii

    Member YayMii hi

    Joined:
    Jun 24, 2009
    Messages:
    4,882
    Location:
    that place
    Country:
    Canada
    AK2i for the DSi owner, and CycloDS for the Phat/Lite owner.
     
  6. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
  7. _Chaz_

    Member _Chaz_ GBAtemp's Official Mook™

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    5,624
    Country:
    United States
    CycloDS
     
  8. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    I think he got the point
     
  9. Jakob95

    Suspended Jakob95 I am the Avatar

    Joined:
    Jan 15, 2009
    Messages:
    4,344
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    Acekard 2i.
     
  10. WezG
    OP

    Newcomer WezG Advanced Member

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    52
    Country:
    United Kingdom
    Thanks everyone.
    Only thing I was wondering though is how often is the Acekard 2i updated? Is it open source, as I thought I remember reading something about that somewhere.
    I have only ever used my R4 and now use YSMenu with the infolib updates, so could I use YSMenu on the Acekard or are the updates regular/done by the community?

    Thanks again.

    Wez + Abbie (My friend who this is for, she is real hot btw lol!)
     
  11. Normmatt

    Member Normmatt Former AKAIO Programmer

    Joined:
    Dec 14, 2004
    Messages:
    2,135
    Country:
    New Zealand
    AKAIO runs most games without having updates except for those that require AP (Anti Piracy) fixes.
     
  12. WezG
    OP

    Newcomer WezG Advanced Member

    Joined:
    Apr 24, 2007
    Messages:
    52
    Country:
    United Kingdom
    Got an Acekard 2i from AddictSupplies, ordered at 2PM and it came the next day! Great service, not a fake card and I installed the AKAIO 1.5.1 firmware and its running great, I want one lol!
    Is it possilbe to add fixes for new games that need it or are the team pretty good at doing this? Things like Spirit Tracks and Mario and Luigi 3? I know they are fixed now, but just using them as an example.
    Also is there a file I need to download to set the save sizes or is auto ok for the ones that arent setup by default?

    Thanks a lot for the advice everyone, think I made the right choice!
     
  13. Rydian

    Member Rydian Resident Furvert™

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    A lot of fixes are applied via the cheats menu.

    The default save sizes are fine, the AKAIO firmware keeps a file that let it know which rom needs which save size, and that can be updated wirelessly (savelist.bin) as well as the cheats.
     

Share This Page