DS #5224: Sonic Colours (Europe)

stanleyopar2000

RIP Yuzu. "It is always morally correct..."
Member
Joined
Jun 22, 2007
Messages
4,846
Trophies
2
Location
C-137
Website
www.youtube.com
XP
3,763
Country
United States
yay...proper releases FTW LOL
tongue.gif


Ben 10 was a complete release...I've learned all my mistakes
happy.gif
 

The Catboy

GBAtemp Official Catboy™: Savior of the broken
Member
Joined
Sep 13, 2009
Messages
28,301
Trophies
4
Location
Making a non-binary fuss
XP
40,465
Country
Antarctica
Works fine with AKAIO 1.8.1 and Supercard Two, as expected as well works on Supercard DSonei with the latest firmware


Also they used to Sonic Rush engine
toot.gif
I loved the Sonic Rush games!
 

roxas855tw

Active Member
Newcomer
Joined
May 28, 2009
Messages
29
Trophies
1
XP
369
Country
Taiwan
I had tested recently ... Ak2i + AKAIO 1.8.1 (No AP option enabled)
But that topic had been deleted
The sound is a little freaky..
Maybe is my card problem... 15M/s Reading
 

Yuan

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 1, 2007
Messages
1,291
Trophies
0
XP
371
Country
Brazil
Doesn't go online on AKAIO 1.8.1 (stays on connecting screen forever), only connected when I activated Bypass AP.

Anyway, this one have online multiplayer =]
 

stanleyopar2000

RIP Yuzu. "It is always morally correct..."
Member
Joined
Jun 22, 2007
Messages
4,846
Trophies
2
Location
C-137
Website
www.youtube.com
XP
3,763
Country
United States
Yuan said:
Doesn't go online on AKAIO 1.8.1 (stays on connecting screen forever), only connected when I activated Bypass AP.

Anyway, this one have online multiplayer =]


wow...starting to block WiFi using AP?..

let's hope future DS games releases don't block wifi access like what Nintendo did with Jam With the Band DX / Daigasso Band Brothers
ohmy.gif
 

Escape

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 3, 2008
Messages
533
Trophies
0
Age
30
XP
329
Country
United States
Works on R4 with Wood 1.15 (if I'm not wrong).
I was quite surprised, as I recall somebody saying that it didn't work for him on his R4 with the latest Wood firmware...

Works also on my DS2 an AK2i (as others have stated).

Enjoying it so far, though the missions are quite hard
biggrin.gif
 

stanleyopar2000

RIP Yuzu. "It is always morally correct..."
Member
Joined
Jun 22, 2007
Messages
4,846
Trophies
2
Location
C-137
Website
www.youtube.com
XP
3,763
Country
United States
Trailer here :




actually looks pretty fun
ohmy.gif


glad they went back to the original Sonic Rush GBA engine instead of that new modern 3D clunky cell shading stuff that Sonic Rush Adventure had

edit - HOLY CRAP. 1,000th post!
biggrin.gif
 

Rayder

Mostly lurking lately....
Former Staff
Joined
Jan 14, 2007
Messages
6,607
Trophies
2
Location
USA
XP
648
Country
United States
Seems to work on CycloDS B.4, I think. When does the game save? I played a few levels, beat a boss, one of the missions, then turned it off. Upon playing again, it makes me start over.

Save issue?
 

Escape

Well-Known Member
Member
Joined
Oct 3, 2008
Messages
533
Trophies
0
Age
30
XP
329
Country
United States
Rayder said:
Seems to work on CycloDS B.4, I think. When does the game save? I played a few levels, beat a boss, one of the missions, then turned it off. Upon playing again, it makes me start over.

Save issue?

Holy crap, just checked this out with my R4 and the same happens to me.
It seem like the save file deletes itself upon restarting the DS.
Quite an amusing ap, if you ask me.
Oh well, luckily it doesn't happen with my DS2
biggrin.gif





EDIT: damn it, got ninja'd >
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    BigOnYa @ BigOnYa: Ask in the forums, not here +1