DOP-Mii 12.1 Beta

Discussion in 'Wii - Emulation and Homebrew' started by wiiman123, Jul 6, 2010.

Jul 6, 2010

DOP-Mii 12.1 Beta by wiiman123 at 4:33 PM (4,453 Views / 0 Likes) 23 replies

  1. wiiman123
    OP

    Member wiiman123 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    938
    Country:
    New Zealand
    DOP-Mii 12.1 Beta 1
    [​IMG]

    Official Site - Google Code
    News Source - We Brew Wii
     


  2. ketufe

    Member ketufe GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    120
    Location:
    france
    Country:
    France
    thanks
     
  3. petspeed

    Member petspeed GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    482
    Country:
    Denmark
    Will Dop-Mii be able to do the TBR trick in one move on system menu 4.3 like on previous system menus?
     
  4. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
    I would assume so, would be silly not to...
     
  5. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Does this also use the IOS41 method, or another one?

    Or are only the IOS version numbers updated?
     
  6. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
    To clarify, what this does is:

    First tries to do TBR stuff normally, without IOS41 (i.e. works for
     
  7. WiiCrazy

    Member WiiCrazy Be water my friend!

    Joined:
    May 8, 2008
    Messages:
    2,391
    Location:
    Istanbul
    Country:
    Turkey
     
  8. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
     
  9. OArikadoO

    Member OArikadoO GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    214
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    WiiPower: You basically hit the head on the nail which is why we delayed release for so long hoping to find a solution that would work for all Wii's instead of just NTSC-U and PAL Wiis.

    Also: Something no one brought up, we've disabled the ability to install the 4.3 system menu for the moment. We're working writing an installer that will allow users (if they want to of course [​IMG] ) to apply patches to the 4.3 system menu by either an installation of priiloader on it or by directly patching the system menu. We would've continued to delay the release until this is finished, but it became apparent that we couldn't test the patience of the Wii homebrew community anymore since everyone is so desperate to perform an upgrade which brings only harm to homebrew no benefit at all.
     
  10. SifJar

    Member SifJar Not a pirate

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    6,022
    Country:
    United Kingdom
    WiiCrazy [​IMG]
     
  11. M[u]ddy

    Member M[u]ddy GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    495
    Location:
    NRW
    Country:
    Germany
    Since i updated to 4.3 DOP-Mii doesn't work anymore. WiiMote won't connect and when I press A on the Gamecube Controller I get a blackscreen. This beta doesn't help.
     
  12. Burton

    Member Burton Real Life VIP and Educator

    Joined:
    Mar 7, 2006
    Messages:
    880
    Country:
    Puerto Rico
    Why did you update? Sorry if my question is out of place, just curiosity.
     
  13. M[u]ddy

    Member M[u]ddy GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    495
    Location:
    NRW
    Country:
    Germany
    I just wanted to do some testing.
    DOP-Mii is the only thing I couldn't get to work.
     
  14. giantpune

    Member giantpune GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    2,860
    Country:
    United States
    because dop-mii loads IOS70 at the start. IOS70 is now a stub.
     
  15. petspeed

    Member petspeed GBAtemp Fan

    Joined:
    Nov 13, 2009
    Messages:
    482
    Country:
    Denmark
    How does it work on system menu 4.1 then?
     
  16. Madridi

    Member Madridi Card Collector

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    2,425
    Location:
    Doha
    Country:
    Qatar
    yeah how would it work on 4.1 if it uses IOS70?
     
  17. giantpune

    Member giantpune GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 10, 2009
    Messages:
    2,860
    Country:
    United States
  18. xabby666

    Newcomer xabby666 Advanced Member

    Joined:
    Jan 31, 2010
    Messages:
    91
    Country:
    Italy
    If you change

    it works.
     
  19. M[u]ddy

    Member M[u]ddy GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 4, 2009
    Messages:
    495
    Location:
    NRW
    Country:
    Germany
    Well that explains it. I was assuming it would use the IOS set in the config file.
     
  20. Lunatik.

    Newcomer Lunatik. Member

    Joined:
    Dec 30, 2009
    Messages:
    48
    Country:
    United States
    Thanks Arikado and GiantPune. I'll implement something to check for stubs at that point. Probably won't be till this weekend.
     

Share This Page