Does Fifa 2010 have any updates on disc

Discussion in 'PS3 - Hacking & Homebrew' started by shanefromoz, Jul 24, 2011.

Jul 24, 2011
  1. shanefromoz
    OP

    Member shanefromoz GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    813
    Country:
    Australia
    Hi All,

    The reason i ask is because a friend of mine put the original disc in his ps3 and it accidentally upgraded to 3.56 and we are trying to work out how seeing the ps3 is not connected to a wireless router?
    Now we are stuck unable to load multiman.

    Cheers
     
  2. ThatDudeWithTheFood

    Member ThatDudeWithTheFood TRIANGLEZ

    Joined:
    Mar 9, 2009
    Messages:
    2,198
    Location:
    Illuminati
    Country:
    United States
    No way but there is a way to downgrade from 3.56 now so google it.
     
  3. shanefromoz
    OP

    Member shanefromoz GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jun 18, 2007
    Messages:
    813
    Country:
    Australia
    3.56 downgrade where?
    Alot of fake sites around.
     

Share This Page