Does anybody else lose audio sometimes after sleep mode?

Discussion in 'Acekard' started by dib, Aug 1, 2009.

  1. dib
    OP

    Member dib GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    May 1, 2004
    Messages:
    1,561
    Country:
    United States
    For as long as I can remember my audio will sometimes be muted after resuming sleep mode for some length of time. It's not an issue because all I need to do is power off the DS. I'm just curious if anybody else experiences this. I'm using an RPG and a DS classic.
     
  2. Whooosh

    Member Whooosh GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 31, 2009
    Messages:
    277
    Location:
    IRELAND
    Country:
    Ireland
    I have a dsi but i had a ds before it and i never had that problem with it.

    But it doesnt sound like anything too serious.
     
  3. logical thinker

    Member logical thinker GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 18, 2008
    Messages:
    567
    Country:
    Japan
    I rarely (maybe 1 or 2 times per month) use the sleep mode, but that has never happened to me (with gelu's, AKAIO or WoodRPG). I have a RPG and a DS Lite.
    Which firmware are you using? Which games? Patches enabled? DMA? NAND or microSD? Is the RPG having contact issues?
     
  4. xshinox

    Member xshinox GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Mar 6, 2007
    Messages:
    965
    Country:
    United States
    i dont think that happens to me but when i put my ds to sleep, it sometimes still plays music then it goes to sleep. no big deal.
     
  5. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Mmmm I lose audio until I turn off my ds when I go sleep mode on the screen where you can boot up roms/homebrew.
     

Share This Page