Does any one ever player Quake 4 on 360?

Discussion in 'Xbox 360 - Games & Content' started by test84, Aug 8, 2008.

Aug 8, 2008
  1. test84
    OP

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
    I wanted to buy it but gamespot said that it has big framerate issues but I didn't understand throught their review that how bad it is, wanted to know how bad is its lag.

    Thanks.
     
  2. Linkiboy

    Member Linkiboy GBAtemp Testing Area

    Joined:
    May 14, 2006
    Messages:
    4,888
    Country:
    United States
    It sucks in general
     
  3. roguetrip

    Member roguetrip GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 25, 2007
    Messages:
    424
    Country:
    United States
    If you want Quake 4 get it on the PC! (I got my copy of Q4 for free with purchase of my 7800GT.)

    Q4 is a poorly done port from the PC, it suffered horrible framerate drops, I think someone said as low as 10fps which is not acceptable.

    In general it was a good game, much better than Doom3 since you can work with team mates (AI) to take down enemies, get some time to drive vehicles, and even a nice surprise about 3/4 the way in. I cheated and beat it in god mode cause there is no way in hates I could beat it without god mode, especially the bosses. I did beat Prey another great game off the D3 engine.
     
  4. Jarjaxle

    Newcomer Jarjaxle Advanced Member

    Joined:
    Aug 20, 2007
    Messages:
    93
    Country:
    Canada
    i guess i got lucky when i played through it barely any framerate drops
     
  5. test84
    OP

    Member test84 GBAtemp's last ninja 2.

    Joined:
    Sep 8, 2006
    Messages:
    3,685
    Location:
    Iran, Tehran.
    Country:
    Iran
    oh, I got same answers as that review!
    So I'm lost still.
     

Share This Page