Thread Status:
Not open for further replies.
  1. xJoelituh

    xJoelituh GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 11, 2016
    Messages:
    168
    Country:
    Spain
    Why don't you guys make an alert to tell the user to "Set a Donor Rom" on the first time they open TWLoader, also tell them that the best one should be MKDS? Just when there is no Donor set.
     
  2. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,690
    Country:
    United States
  3. umbjolt

    umbjolt Wild jolteon
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    558
    Country:
    Robz have you try if sftd_draw_textf or sftd_draw_wtext or ftd_draw_wtextf works? Maybe bug is only in sftd_draw_text
     
  4. bakawun

    bakawun GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2017
    Messages:
    227
    Country:
    Luxembourg
  5. IE-coRe

    IE-coRe Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 8, 2016
    Messages:
    46
    Country:
    Taiwan
    It seems like the latest version of twloader broke Mario 64 DS for me..
     
  6. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,690
    Country:
    United States
    Is TWLNAND side and unofficial bootstrap updated?
     
  7. IE-coRe

    IE-coRe Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 8, 2016
    Messages:
    46
    Country:
    Taiwan
    Unofficial bootstrap definitely is on the latest version, is twlnand update automatically too or do I have to manually do it? (It said it was downloading the newest version of it when I updated twloader.)
     
  8. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,690
    Country:
    United States
    I don't remember. Download the latest release from GitHub, and try updating it manually.
     
  9. umbjolt

    umbjolt Wild jolteon
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    558
    Country:
    I've tested with latest nand side from this commit (b967dfe) and all works fine. Maybe released nand side is not fully working?
     
  10. bakawun

    bakawun GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2017
    Messages:
    227
    Country:
    Luxembourg
  11. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,690
    Country:
    United States
    I just now realized I didn't push the updated TWLNAND side to your repo.
     
    umbjolt likes this.
  12. IE-coRe

    IE-coRe Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 8, 2016
    Messages:
    46
    Country:
    Taiwan
    I used FBI to install the auto downloaded latest TWLNAND. So I should be in the latest version. Still while screen.
    Unfortunately atm I can only install things I can download from the 3DS directly because I don't have a screwdriver around.
    #new3dsproblems
     
  13. umbjolt

    umbjolt Wild jolteon
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    558
    Country:
    What's about a 4.1.0b to "force" the update? :P
    Or wait till next version :rofl:
     
  14. Deleted User

    Deleted User Newbie

    the new update broke everything :(
     
  15. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,690
    Country:
    United States
    To you and anyone else getting white screens when you we're able to run games from SD before.
    Download and install this CIA.
     
  16. Deleted User

    Deleted User Newbie

    thanks
     
  17. laharl22

    laharl22 GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Dec 19, 2014
    Messages:
    1,765
    Country:
    France
    I have white screen with latest unnoficial bootsrap but release work edit :i have reboot it work
     
    Last edited by laharl22, Feb 21, 2017
  18. IE-coRe

    IE-coRe Member
    Newcomer

    Joined:
    Nov 8, 2016
    Messages:
    46
    Country:
    Taiwan
    Thanks, it works now :)

    EDIT: There seems to be a sort of randomness. Sometimes it works, sometimes it doesn't. I just started one game that used to work and then it worked (64 DS) then I tried another game that didn't work (still doesn't lol) and then I wanted to go back to 64 DS but it didn't work, I kept trying and got it running on the 3rd try.
     
    Last edited by IE-coRe, Feb 21, 2017
  19. Deleted User

    Deleted User Newbie

    I installed it, but sonic rush is stuck on a black screen after the ds loading screen.
     
  20. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,690
    Country:
    United States
    Try updating unofficial bootstrap.
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - [Discontinued], TWLoader,

Thread Status:
Not open for further replies.