Thread Status:
Not open for further replies.
  1. delgaucho

    delgaucho GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    108
    Country:
    Italy
    Never had problem with Gba,Dsi ware app or monster hunter.Should i try that fix anyway?

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Ah,and i can't boot anything,like ds cartrige.I still get black screen with errore message.In the normal emunand i can launch that,i don't think that's the error posted in the Faq ;(
     
  2. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,676
    Country:
    United States
    Is TWLNAND side installed to SysNAND?
     
  3. delgaucho

    delgaucho GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    108
    Country:
    Italy
    I have linked Sysnand and Emunand with luma
     
  4. Jacklack3

    Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,813
    Country:
    Canada
    But did you install TWLoader TWL side to your sysNAND?

    Also I'd strongly recommend you get A9LH instead, you can get it following this simple guide here. http://3ds.guide
     
  5. maorninja

    maorninja GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Feb 7, 2016
    Messages:
    885
    Country:
    United States
    1. "lunch"

    I'm just going to point out that its spelled "launch". But maybe you forgot the "a" by accident.

    2. Its not "duh". No one here has the problem, except for you, so it can't be "duh"

    Anyways, You need to start reading the OP. There is a link in the OP for which games work or not.
    Doesn't have to. He only has to install both CIA's on 1 NAND, if they're linked.
     
  6. delgaucho

    delgaucho GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    108
    Country:
    Italy
    I can't install twloader on sysnand,because i can't go in sysnand.I have linked both sysnand and emunand so if i try to get in the sysnand with the "autoboot" function the 3ds stucks on blackscreenor stucks inthe sysnand

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Combo italian+not working properly kayboard="lunch" ahhaha
    Anyway i read the list obv
     
  7. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,676
    Country:
    United States
    So follow the guide @Jacklack3 mentioned. Your EmuNAND will be moved to SysNAND, removing clutter on the SD Card. With A9LH installed, you can recover from a brick without hardmodding.
     
  8. delgaucho

    delgaucho GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 16, 2016
    Messages:
    108
    Country:
    Italy
    Okay thanks to all,i will install a9lh!
     
    Ichiriki likes this.
  9. Jacklack3

    Jacklack3 ( ゚ヮ゚) buddie was here
    Member

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    1,813
    Country:
    Canada
    Mentioned by Robz8?

    cross that out of the bucket list.
     
    xJoelituh likes this.
  10. Fusion Luigi

    Fusion Luigi Pun Master/Loser
    Member

    Joined:
    Feb 11, 2016
    Messages:
    240
    Country:
    United States
    So after getting my R4i Gold back to a stable condition (random problems -_-), I tried adding them to the TWLoader flashcard games list but when I open it, it gets stuck on a white screen.
     
  11. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,676
    Country:
    United States
    "Add Games" doesn't work?
    Did you set your flashcard in the settings screen?
     
  12. Fusion Luigi

    Fusion Luigi Pun Master/Loser
    Member

    Joined:
    Feb 11, 2016
    Messages:
    240
    Country:
    United States
    It should be default which has R4i Gold. I even checked it and set it again. But no success.
     
  13. bakawun

    bakawun GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 10, 2017
    Messages:
    227
    Country:
    Luxembourg
    The default setting is off
     
  14. MrHaqs

    MrHaqs Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 12, 2016
    Messages:
    97
    Country:
    United Kingdom
    @Robz8 Whats the reason behind on why some games have black or white screens?
     
  15. Chopsuey

    Chopsuey Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Feb 18, 2017
    Messages:
    79
    Country:
    Germany
    I Have the same problems as
    Fusion Luigi with my M3DS Real.
    And everytime i try to leave the settings pressing (B) TWLoader Crashes and i go back to Homemenue. The changed settings dont save as well.
     
  16. Robz8

    OP Robz8 Coolest of TWL
    Developer

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    13,676
    Country:
    United States
    Ask @ahezard.
     
  17. internetakias

    internetakias GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    103
    Country:
    Greece
    This has happened before with the version that crashed on almost everyone's 3DS but yours. Can you guys please look into this so it doesn't happen again?
     
  18. umbjolt

    umbjolt Wild jolteon
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    558
    Country:
    I send the PR some days ago and now is fixed :)
     
  19. internetakias

    internetakias GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Sep 1, 2009
    Messages:
    103
    Country:
    Greece
    I was actually talking about the issue with the unofficial bootstrap's version string, and how you guys can't reproduce it. Just like that crash bug a few versions earlier.
     
  20. umbjolt

    umbjolt Wild jolteon
    Member

    Joined:
    Sep 15, 2016
    Messages:
    558
    Country:
    But I said that I fixed it already :P
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - [Discontinued], TWLoader,

Thread Status:
Not open for further replies.