Dirt 3 No Controller

Discussion in 'PS3 - Games & Content' started by cobleman, Aug 3, 2012.

Aug 3, 2012

Dirt 3 No Controller by cobleman at 11:22 PM (1,211 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. cobleman
    OP

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Hi i put Dirt 3 (DUPLEX) through decrypt for use with my hacked kmeaw 3.55 now the game starts up and goes through cut scenes only to stop and say connect controller is there a fix or do i need to re-rip it .
    And has anyone else run into this problem?
     
  2. Magsor

    Member Magsor I am watching you

    Joined:
    Dec 1, 2010
    Messages:
    959
    Location:
    Amos
    Country:
    Canada
    Theres a fixed eboot for dirt 3 out there. The first one was not good. I don't think i can post it here.
     
  3. Psionic Roshambo

    Member Psionic Roshambo GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 12, 2011
    Messages:
    1,707
    Country:
    United States
    A lot of people are having the same issue but TB users are reporting the game works fine?

    If you don't have TB I would just wait a bit for all this keys and stuff to settle, things should work soon :)
     
  4. cobleman
    OP

    Member cobleman GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,449
    Location:
    Australia
    Country:
    Australia
    Woot fixed it with the fix pkg
     

Share This Page