DIOS MIOS Problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by JN_big3, Jul 1, 2012.

  1. JN_big3
    OP

    JN_big3 GBAtemp Regular

    Member
    223
    17
    Oct 1, 2011
    Hi guys, here is my problem.

    I dumped Tony Hawk's American Wasteland (Original disc and NTSC-US) to my HDD using WiiFlow. Now after the DIOS MIOS Splash Screen (I still have the disc on), it shows the "Licensed by Nintendo". After that it disappears and the wii drive makes a noise like it's reading something. Then after the noise from the wii drive, nothing shows up but a Black screen. I already checked the compatibility list and it said there that there are no issues on that game. Any help?? Maybe the dump is bad?

    More details:

    Wii is Softmodded and Hardmodded. Running on the firmware 4.3U. Other games work like Spider-man 2 and The LoZ: Wind Waker on WiiFlow. I haven't tried other loaders (will try later).
     
  2. Taleweaver

    Taleweaver Storywriter

    Member
    5,648
    1,669
    Dec 23, 2009
    Belgium
    Belgium
    I just had the same thing with the PAL version (GH9P52).

    Instead of giving the firmware version (which says nothing but the region...and even that probably doesn't influence things), you could give the version of dios mios lite and the actual loader you're using.

    I'm using dios mios 2.03D and postloader 4 b27. About the only thing I can mention here is that forcing PAL didn't work. :-\


    Hmm...and perhaps you accidentally checked the list from DML - and otherwise someone has editted it - ...but it's mentioned as not working on this list.
     
  3. JN_big3
    OP

    JN_big3 GBAtemp Regular

    Member
    223
    17
    Oct 1, 2011
    Yeah you're right. I checked it on the DML list. Wii just play Pro Skater 4
    Yeah you're right. I checked it on the DML list :D. I Wii just play Pro Skater 4