Dead Space Extraction help

Discussion in 'Wii - Hacking' started by MaGnUmKiLLa, Oct 24, 2009.

Oct 24, 2009

Dead Space Extraction help by MaGnUmKiLLa at 7:53 PM (1,376 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. MaGnUmKiLLa
    OP

    Member MaGnUmKiLLa GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    157
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    So, I tried to do this on one of the other boards and got no help so I figured I'd come here and try. Dead Space doesn't work for some reason. The sound is funked up if you're running it off of a disc instead of a usb loader. There was a running rumor that changing some feature to console default fixed it and, technically it did. Problem is it also makes the game freeze after about 15 minutes. If anyone has any advice on what I could do, please let me know. Running a usb loader isn't really an option for me though so please, just go ahead and forget that one.
     
  2. Pippin666

    Member Pippin666 SSF43DE Master

    Joined:
    Mar 30, 2009
    Messages:
    1,663
    Location:
    Montreal, Qc
    Country:
    Canada
    Your title suggest that you are not a real guy.

    I had similar issue. Running the game from disc using neogamma r8 beta3 solve my problem.

    Pip'
     
  3. MaGnUmKiLLa
    OP

    Member MaGnUmKiLLa GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    157
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Maybe I'm suggesting you all aren't.

    So that worked for you? That's cool. Is R8 like ok to use? I mean, I assume it is. Any ideas on when it'll be out of the beta phase?
     
  4. EeZeEpEe

    Member EeZeEpEe GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 2, 2009
    Messages:
    532
    Location:
    New York City
    Country:
    United States
    What system menu are you on, what loader are you using, and is the game NTSC or PAL? I'm on 4.2u, Neogamma R7, and NTSC. It's working just fine.
     
  5. MaGnUmKiLLa
    OP

    Member MaGnUmKiLLa GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    157
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    I'm on 4.1u with cios rev14 using Neogamma r7 with a ntsc-u version of the game. So 4.2 fixes it huh? Up until this point, I had only heard that 4.2 didn't offer anything but headache. I've not got to try the NG r8 beta to see if that works out yet but, I guess if it doesn't, I can always try upgrading to 4.2.
     
  6. wrettcaughn

    Member wrettcaughn Misunderstood Moral Elitist

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,785
    Country:
    United States
    You could try loading it with cIOS 222 and see if that helps.
     
  7. Retrievil

    Member Retrievil GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 6, 2006
    Messages:
    360
    Location:
    Vancouver
    Country:
    Canada
    Step out of the stone age and start using a USB loader. Works fine for me in USB Loader GX. [​IMG]
     
  8. MaGnUmKiLLa
    OP

    Member MaGnUmKiLLa GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    157
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Please sir, hold all sarcasm till later. We've already covered the usb thing. If i wanted to use the usb loader, I would. I just really would prefer running discs.
     
  9. Dmon84

    Member Dmon84 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 15, 2009
    Messages:
    129
    Location:
    Stuttgart
    Country:
    Germany
    For me the game is running on every loader (Disc and USB) i testet so far. Its the PAL version by the way.
    What rev of CIOS are you running?
     
  10. TRushInfo

    Banned TRushInfo Banned

    Joined:
    Jun 13, 2009
    Messages:
    978
    Country:
    United States

    What a dick, either buy him a usb HD or shut the fuck up you lamer
     
  11. Digital1980

    Member Digital1980 GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 8, 2008
    Messages:
    499
    Country:
    United States
    haha

    although I do agree USB loader is the way to go. It's personal preference or affordability I suppose.
     
  12. pb3

    Newcomer pb3 Newbie

    Joined:
    Feb 21, 2006
    Messages:
    4
    Country:
    Afghanistan
    worked fine for me on usb loader, as have all the games i've tried. i guess that doesn't help you though
     

Share This Page