CycloDS Question

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by V-Dash, Nov 28, 2008.

Nov 28, 2008

CycloDS Question by V-Dash at 6:25 PM (867 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. V-Dash
    OP

    Newcomer V-Dash Newbie

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Hi guys, I own an R4, but I am thinking about getting a CycloDS. Is it better than the R4 and supports 4gb memory sticks?

    Also, what slot 2 device would be the best to get because I want to play Mother 3 in English.
     
  2. Satangel

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    Yes, it's better on about all fronts then the R4.
    So buy it [​IMG]
    Read the GBAtemp review of it, you'll learn a lot then [​IMG]

    And the best Slot2 device would be a EZ 3in1.
     
  3. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    it 100x better the the R4
    it has SDHC support (64mb-16GB)

    the ez 3-in-1 it a good slot 2 card to get

    CycloDS supports the ez 3-in-1 with form the CycloDS GUI
    so
    you can pick you GBA game and it will load it to the slot-2 card(psar or NOR) and run it
     
  4. V-Dash
    OP

    Newcomer V-Dash Newbie

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Excellent. Thanks.
     
  5. gamma93

    Member gamma93 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 20, 2008
    Messages:
    115
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Yea, do it. I'm pleased with my Cyclo.

    And if I am correct it does up to 32GB cards.
     

Share This Page