Cyclo DS Evolution is finally on DX!

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Adr990, Sep 8, 2009.

Sep 8, 2009
  1. Adr990
    OP

    Member Adr990 To boldly go where no man has gone before!

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,469
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    I've already got mine Cyclo DS Evolution.

    But I just wanted to share with you their on DealExtreme.com right now!

    http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.29384

    They are not really expensive or something, if this is what you think.
    You pay for what you will get.

    A Cyclo DS Evolution.

    If you never smelled their software updates, possibilities, really fast rom fixes (If needed.), DSi rom support for DS Phat/Lite, and so many more!
    Than you may be afraid of the price a little, but you sure can trust Team Cyclo.

    I enjoy this flashcart more than the R4 and EDGE. (I could use and test them by friends.)

    Though, it doesn't autoboot.
    But...

    To make it kinda autoboot you have two free options:


    (I've ever made with a old cam.)

    (edit, Don't go blame me about stuff like, "Madface, just remove the battery and insert it again!" I know, and I noted in the movie, I'm gonna update it soon.)

    Or install a FlashMe.

    Greets,
    Adr990
     
  2. morphius

    Member morphius The King of the Cosmos

    Joined:
    Nov 21, 2008
    Messages:
    298
    Country:
    United States
    I actuallt just did this to my ds/cyclo about a week or so back after reading about it in the cyclo forums. its easy and works pretty good.
     
  3. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    I just keep my Lite on Automatic... [​IMG]
     
  4. eldaddio

    Newcomer eldaddio Advanced Member

    Joined:
    Jan 29, 2008
    Messages:
    73
    Country:
    United Kingdom
    Last time DX tried to sell the Cyclo they couldn't meet the demand - something to do with a dispute between them and the suppliers, though I think team cyclops said they were talking rubbish!

    Anyway, all orders were cancelled back then. It seems to be a bit more pricey this time, so maybe it's a more realistic offer.
     
  5. m-p{3}

    Member m-p{3} GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    254
    Location:
    Montreal QC, Canada
    Country:
    Canada
    At $46.50, they can forget about me.
     
  6. Rock Raiyu

    Member Rock Raiyu Clock Up

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    5,066
    Location:
    Walking the path of heaven
    Country:
    United States
    Team Cyclo will probably ask them to take them down again...who knows..
     
  7. Todderbert

    Member Todderbert GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 30, 2009
    Messages:
    411
    Country:
    United States
    no kidding, here in the states you can get one for $46.99 shipped in two days.
     
  8. Escape

    Member Escape GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 3, 2008
    Messages:
    532
    Country:
    United States
    why so expensive? [​IMG]
    I mean, what's so good about it?
     
  9. Nonuser

    Newcomer Nonuser Advanced Member

    Joined:
    Mar 9, 2008
    Messages:
    83
    Country:
    United States
    Basically, from what I've heard (sorry if I'm mistaken) that the developers of CycloDS provide excellent support to their product with frequent updates and all that.
     
  10. granville

    Member granville GBAtemp Goat

    Joined:
    Aug 24, 2007
    Messages:
    4,977
    Location:
    Naples, Florida
    Country:
    United States
    The last time Deal Extreme had CycloDS, it was taken off after only a few weeks or so. But it wasn't because the demand was too high for supply. It was because they were selling the thing at like $30. Team Cyclops cut their shipments because they were selling the card for too low of a price. It was bad for the competitors and such. So they stopped carrying them. Now it's $47.

    At any rate, CycloDS isn't really worth it anymore. Many of the features are on much cheaper cards and the thing never came out with a DSi compatible version, one of the only current gen cards not to have compatibility with the device. They need to step it up if they want to keep their dominance, and also lower their prices. When I have the choice of two cards that are $13 and $47 respectively, i'd go with the $13 one. If it was still supported that is. And i'd still have money left over to get a microSD.
     
  11. Hardkaare

    Member Hardkaare GBAtemp Fan

    Joined:
    Feb 3, 2009
    Messages:
    406
    Location:
    Sàigòn VN _____ Status: Banned
    Country:
    Vietnam
    Flashme is the best way to make the cyclo autoboot
     
  12. Tokiopop

    Member Tokiopop Caffeine fiend

    Joined:
    Apr 14, 2009
    Messages:
    1,833
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    You're joking, right?
     
  13. raulpica

    Supervisor raulpica With your drill, thrust to the sky!

    Joined:
    Oct 23, 2007
    Messages:
    10,661
    Location:
    _____________ PowerLevel: 9001
    Country:
    Italy
    THIS.

    Man, 31€ for a freaking flashcard? Are we kidding? They're not even updating it that often anymore.

    We're always talking about a flashcard team and they might disappear anytime. I'm not gonna spend that much on a Flashcard.
     
  14. Adr990
    OP

    Member Adr990 To boldly go where no man has gone before!

    Joined:
    Apr 22, 2007
    Messages:
    1,469
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    They are updating often, still. And more than any flashcards.

    But in Beta Firmwares.

    Plus, they have the best compitablity for GTA China Town wars.
    And do play DSi Roms. [​IMG]

    And do read in game Text. (To read a quide, cheat etc.)
    Now, some card do have RTS, but Cyclo DS RTS still seems to be the best, I read.
    And some more stuff, plus button combination options.
    Let me call one thing:
    L+R on boot = boot the last file you did run before shut off. (Homebrew, GBA, NDS) [​IMG]
    And some more.

    They are busy on a great GUI update, so there will be much more option soon.
     

Share This Page