Cwcheat problem

Discussion in 'PSP - Hacking & Homebrew' started by DashInfinity, Jun 16, 2016.

  1. DashInfinity
    OP

    DashInfinity Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Jun 16, 2016
    Canada
    I have a strange problem with cwcheat, I was playing Final Fantasy IV (ULUS-10560) with no problems at all and wanted to add a code to the database, a monster drops all code. I hooked the pep up to the computer via USB and ran the cwcheat database editor and added the code. Unplugged and went back to my game, the database wouldn't load. Back to the PC, the editor had for some reason deleted all the codes past letter D not a big deal. Re Added a spare database I had, went back to game and the database still won't load. Checked the file all the codes are there and it's just not reading the file.
    Any ideas what's going on? I'm at work right now so my responses my be limited but I'll do my best to provide as much info as needed. Thanks.
     
  2. nxwing

    nxwing GBAtemp Addict

    Member
    2,007
    4,079
    Jul 22, 2013
    Philippines
    The Capital
    Did CWCheat work on FFIV before you added the code?
     
  3. DashInfinity
    OP

    DashInfinity Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Jun 16, 2016
    Canada
    Yeah I was using codes no problem, it only stopped after I tried adding that code. Even with a new database it won't read it in the cwcheat menu.
     
  4. DashInfinity
    OP

    DashInfinity Newbie

    Newcomer
    3
    0
    Jun 16, 2016
    Canada
    bump. still having issues