Cord

Discussion in 'M3 Adapter' started by Rollins, Sep 28, 2010.

Sep 28, 2010

Cord by Rollins at 2:36 AM (1,157 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. Rollins
    OP

    Newcomer Rollins Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Is there any way u can buy a replacement cord for the M3i Zero for flashing the firmware?
     
  2. Xenon++

    Member Xenon++ Taiju Yamada

    Joined:
    Dec 17, 2009
    Messages:
    1,394
    Country:
    Japan
    don't know what you mean but you can update M3 F_CORE by plugging USB cable
     
  3. dilav

    Member dilav GBAtemp Maniac

    Joined:
    Nov 22, 2006
    Messages:
    1,225
    Country:
    United States
    I think he mean he needs that USB cable... a place to buy one..
     
  4. Rollins
    OP

    Newcomer Rollins Newbie

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    Yup a USB Cable. Was rushing.
     
  5. L551

    Member L551 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    109
    Country:
    United States
    Feel free to correct me if I am wrong, but can't the M3i Zero use the DS's power to flash itself?
     
  6. bfoos

    Member bfoos GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 5, 2006
    Messages:
    328
    Location:
    Upstate, NY
    Country:
    United States
    Perhaps it could, but currently, the only way to update an M3i Zero is with that crappy USB cable. I lost mine as well.
     
  7. bluejays

    Member bluejays GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    159
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    It depends on the model of the m3. The newer m3's can update by just being in the ds.
     

Share This Page