Configurable USB loader problem

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by farisk, Jul 31, 2010.

  1. farisk
    OP

    farisk Newbie

    Newcomer
    1
    Jul 31, 2010
    Hey, Ive been trying to get loading my backed up games from a fat32 SDHC for ages I finally got to the point where I can try and boot a game from configurable usbloader but when i try and run it I get the following output:
    ios(249) ..[FRAG]
    Error:setting up fragments 0 3 ID mismatch: [SB4P01] [] Error: SETWBFS: -1
    I don't understand why this happens as the ID is correct i Get the same error on all the games Ive attempted to run
    and when i attempt to use ios 222-mload and boot the game the wii just freezes and blinks a blue light at me at that point i have to do a hard reset

    If anyone could give me a solution that'd be great Ive been trying to fix this for ages
     
  2. joelozy

    joelozy Advanced Member

    Newcomer
    1
    Jan 17, 2010
    United States
    Loading from SD is not a good idea. I think HDD are way better, because they can store hundreds of games, vs 1 for a disc, and a couple for SD/flash drive.

    If you can't afford a hard drive, try updating all of your IOSes. Do you have a wbfs folder? Because that's where it looks.
     
  3. farisk
    OP

    farisk Newbie

    Newcomer
    1
    Jul 31, 2010
    Thanks, but I cant use my 40GB as it doesn't run in the wii, but my SD is ample its 16GB. The games are in the wbfs folder and i can see them but I get these errors when I try to run them.
     
  4. farisk
    OP

    farisk Newbie

    Newcomer
    1
    Jul 31, 2010
    MrGoRiLaKiLa likes this.
  5. tj_cool

    tj_cool Site dev

    Supervisor
    8
    Jan 7, 2009
    Belgium
    This planet
    ^ Your link goes back to this topic [​IMG]
     
  6. farisk
    OP

    farisk Newbie

    Newcomer
    1
    Jul 31, 2010
    oops my bad haha Ive corrected it now [​IMG]
     
  7. jailin

    jailin Member

    Newcomer
    1
    Mar 17, 2011

    Im running Rev21 and get the same error
     
  8. Donkey Plonk

    Donkey Plonk GBAtemp Fan

    Member
    1
    Jan 3, 2011
    I tried SD card once before and it wouldn't work.
    Get a USB drive, I don't think you can use an sd card. Or if you can, its likely yours is not compatible.
     
  9. MrGoRiLaKiLa

    MrGoRiLaKiLa Newbie

    Newcomer
    1
    Feb 25, 2013
    Canada
    Naicam, Saskatchewan
    ZOMG i made this account just to thank for ive been trying for so long to get monster hunter tri to work on my sd card. THANKS
     
  10. WiiHomebrew+Snes

    WiiHomebrew+Snes GBAtemp Regular

    Member
    2
    May 4, 2016
    United States
    I'm gonna try this hope it works becaus the only usb drive I have is 8 gigabites :P

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    tried it out, but I don't know what to choose on the second option :P help?
     
  11. GreyWolf

    GreyWolf GBAtemp Psycho!

    Member
    7
    Mar 2, 2015
    United States
    This thread is 3 years old. Are you using the latest CFG Loader? There is a support thread for it pinned to the top of this subforum.
     
  12. WiiHomebrew+Snes

    WiiHomebrew+Snes GBAtemp Regular

    Member
    2
    May 4, 2016
    United States
    I fixed it by looking around alot and solved the problem by using an older version of cIOS 249.
     
  13. Enajor66

    Enajor66 Newbie

    Newcomer
    1
    Feb 21, 2018
    United States
    I got the error error setting up fragments 0 4 id mismatch ID mismatch: [R30E01] []. anyone know how to fix?
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice