conduit multiplayer bug; cant mvoe???

Discussion in 'Wii - Backup Loaders' started by Apekop, Jun 28, 2009.

Jun 28, 2009
  1. Apekop
    OP

    Member Apekop GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    223
    Location:
    Location, location, location.
    Country:
    Netherlands
    hey, trying to play Conduit NTSC online on PAL system using Usb loader gx (latest), ciosrev13a.
    Getting really weird bug about 1/3 of the time where I cant move or really look around. Other ppl are moving on the radar so that I dont think its a connection prob. Help me out here please.
     
  2. Apekop
    OP

    Member Apekop GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 9, 2009
    Messages:
    223
    Location:
    Location, location, location.
    Country:
    Netherlands
    needz more answer?
     
  3. wiiztec

    Member wiiztec GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    332
    Country:
    United States
    Has nothing to do with you loading from a USB harddrive, it's a bug in the game itself many people on gamefaqs have complained about it
     
  4. Justin121994

    Member Justin121994 Bitcoin. coinbase.com/andrew

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    808
    Location:
    Ontario, CA
    Country:
    United States
    I have the same problem at times.
     

Share This Page