1. rwilts

    rwilts GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 6, 2008
    Messages:
    109
    Country:
    Thanks,

    I know that I am sounding like a noob, but where does it put the created file? On the HD partition? And again sorry but are these then accessed via the HBC of directly of the Channels page?


    SORRY...??

    what i suppose i am trying to ask is Does this make WAD files? or some other form ( dols? )
     
  2. TrickyTony

    TrickyTony GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 8, 2008
    Messages:
    374
    Country:
    United States
    This is really great guys! Is there any possibility in future release of a rename ISO function?
     
  3. ryu77

    ryu77 Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    I think this makes just the dol's and u have to make the wad's. I saw an tutorial round here juste search the "Wii - Hacking" Forum with the keyword "Yet another loader"
    Edit: Here is the Guide -> http://gbatemp.net/index.php?showtopic=145312
     
  4. jimbojones125

    jimbojones125 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 3, 2009
    Messages:
    1
    Country:
    Canada
    Absolutely brilliant - love the Mac version. Thanks so much!
    Not sure if it's my HDD or the program though - I often get hit with a "Caching" message when I extract an ISO, and the resulting file doesn't seem to work.
     
  5. forbore

    forbore GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    247
    Country:
    Canada
    I have deleted my partition but how do I format it now??? I tried ./WBFS -p /dev/disk4s1 init but WBFS for Mac won't detect it... Disk Utility doesn't detect any partitions...
     
  6. forbore

    forbore GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    247
    Country:
    Canada
    when I do the command, I do not get any confirmation or anything. I do not have any partitions on my drive. Just free space which CAN be made into a partition.
     
  7. MertenNor

    MertenNor GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    172
    Country:
    Norway
    is it passable to make a app that makes a .wad channel with help of the "HBC" folders ??

    so I can launch iso games strate from the Wii menu.. [​IMG]

    MertenNor
    PS. sorry for my bad english...
     
  8. Slider5

    Slider5 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    I think I got everything working. One problem. Its been running for about 10 minutes and it has .11% done with 69:57:10 left. Why so slow? Its going .03% every 3 or 4 minutes. Somethings wrong right?
     
  9. d4rkb1t

    d4rkb1t Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 14, 2004
    Messages:
    1
    Country:
    Hi guys!

    I downloaded your compiled console wbfs (i was reading all the post, nice work [​IMG]!). But i had a problem. When i tried to copy a game into the HDD it puts me that the ETA was 1 hour, while in linux is about 2 minutes in the same HDD :s.

    With the GUI that you post today (or yestarday, i've got 2 AM xD) it puts the same, 1,5 hours.

    Here you have two pics:
    Console
    [​IMG]

    GUI
    [​IMG]

    I've got another partition (in NTFS) and it works well at full speed :s.

    What do you think that it would be?.
     
  10. forbore

    forbore GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    247
    Country:
    Canada
    How did you format the drive??? ?I cant get it to work...
     
  11. forbore

    forbore GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Oct 30, 2008
    Messages:
    247
    Country:
    Canada
    Finally got it to work but it is slow as hell...
     
  12. tps2d

    tps2d Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    34
    Country:
    United States
    For the guys with the speed problems, are you using USB hubs or directly connecting to the computer? I can't imagine why a hub would slow it down that much, but I get a consistent 13MB/sec on my copies directly connected to the computer.
     
  13. Slider5

    Slider5 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    i'm pluged in directly. its telling me that i have 46 hrs left on madworld w/ 1.2% done
     
  14. screwx

    screwx Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    Venezuela
    It works perfectly but I am having speed problems as well. The drive is connected directly to the macbook. Total time to add a Madworld ISO was about 30min.

    I am using a WD drive that went from a Mac partition to a WBFS partition using the USB Loader.

    Other than the speed problem great job on a great looking and functional utility.
     
  15. om_nous

    om_nous Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    Not sure what's going on with some of you guys going super slow... Mine copies at normal speed using an old busted drive in a cheap external inclosure.

    A little update on the WBFS For MacOS X, added a safety check to make sure the HDD is still connected before an operation begins. You can now Drag & Drop for adding and extracting. I would like to add in a queue so that you can do multiple files at once but I probably wont get to that tonight.

    Going to do some bug testing but we should have a new release soon.
     
  16. Slider5

    Slider5 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    just used parallels and the transfer took ~15 minute. it was telling me 42 hrs in osx
     
  17. darkten

    darkten GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    174
    Country:
    United States
    What are the specs of your mac and drive...specifically the drive?

    Is it a branded external or a DIY rig?

    -d10 Eyelids of Lead
     
  18. fabix

    fabix Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    it works good form me, but the size reported is less than the true size of iso files, it's normal?
     
  19. grind_monkee23

    Newcomer

    Joined:
    Oct 24, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    I'm having speed issues too.
    Emtec 8GB USB Stick plugged directly into 1.8Ghz Duo, 1st Gen Macbook w/ 2GB of RAM. Took about 3hours to dump Fifa 09 compared to 45 minutes if I use my Wii. I'll reboot to Windows and check the speeds there.
     
  20. Slider5

    Slider5 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    7
    Country:
    United States
    i've got an 8 gb corsair plugged directly into my blackbook
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Compiling,