Commando: Steel Disaster Problems

Discussion in 'Supercard' started by JPH, Sep 7, 2008.

Sep 7, 2008
  1. JPH
    OP

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    Anyone managed to get Commando: Steel Disaster to work with the SuperCard DS One?
    I've tried the ARM7 patch and using the latest firmware, but no dice.

    Let me know if you guys have a solution or if you're having this problem too! [​IMG]
     
  2. 754boy

    Banned 754boy :D

    Joined:
    Oct 24, 2002
    Messages:
    3,469
    Location:
    Mississippi
    Country:
    United States
    Mine works just fine. I just put the clean rom on my card as usual. Are you using the latest OS. ndsinfo.dat and ndspatch.dat?
     
  3. JPH
    OP

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
    I'm using the latest OS, but about the ndsinfo.dat and ndspatch.dat I have no idea.
    I've looked on the SuperCard DS One website, but can't seem to find those two files, do you mind telling me where I might find them? [​IMG]

    Edit: Found them. Thanks [​IMG]

    Hopefully this'll work...
     
  4. Ferrariman

    Member Ferrariman Hip-Flop and cRap

    Joined:
    Dec 9, 2007
    Messages:
    3,357
    Location:
    Canader.
    Country:
    Canada
    I think we have them in the Download section.
     
  5. JPH
    OP

    Banned JPH Banned

    Joined:
    Jul 11, 2006
    Messages:
    6,892
    Country:
    United States
  6. sidneyyoung

    Member sidneyyoung GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    895
    Country:
    Bermuda
    It's the ndspatch.dat thats important.
     

Share This Page