CoD black ops wifi problem

Discussion in 'NDS - Nintendo Wi-Fi Connection' started by Sop, Dec 26, 2010.

Dec 26, 2010

CoD black ops wifi problem by Sop at 11:15 PM (1,036 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Sop
    OP

    Banned Sop groovy dude lmao

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    1,244
    Location:
    qld
    Country:
    Australia
    Now I try to put friend codes in and it says "Invalid Friend Code" so what do I do?
     
  2. Sop
    OP

    Banned Sop groovy dude lmao

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    1,244
    Location:
    qld
    Country:
    Australia
    Anyone?
     
  3. supersonic124

    Member supersonic124 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    134
    Country:
    United States
    Your not entering the code right, or the person you got the code from entered it wrong.
     
  4. basher11

    Member basher11 GBAtemp's Official Vocaloid Lover

    Joined:
    Jun 29, 2009
    Messages:
    4,382
    Country:
    United States
    either that or the FC you are entering is from a different region.
     
  5. Sop
    OP

    Banned Sop groovy dude lmao

    Joined:
    Nov 14, 2010
    Messages:
    1,244
    Location:
    qld
    Country:
    Australia
    Oh, But I can't play zombies normally either?
     
  6. nintendoom

    Member nintendoom Nintendoom

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    1,101
    Location:
    Viridian City
    Country:
    Antarctica
    Are you using flashcarts or the real catridge?
     

Share This Page