cIOS36 won't load

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Knetog, Dec 14, 2009.

Dec 14, 2009

cIOS36 won't load by Knetog at 11:28 PM (790 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Knetog
    OP

    Newcomer Knetog Member

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    29
    Country:
    Canada
    Basicly I only installed HBC, then by following this guy tutorial

    -> http://www.youtube.com/watch?v=Mj0-FJfYFP8...&feature=iv

    Everything is on my USB key, as I try to load cIOS36 in the HBC, the screen goes black and nothing happen.

    Also my wii mote goes off and can't be used, only thing I can do is retart the wii.

    Hope anyone can help as this guy doesn't seems to reply to people message [​IMG]
     
  2. Krestent

    Member Krestent What to post?

    Joined:
    Mar 31, 2009
    Messages:
    3,952
    Country:
    United States
    Mistake 1. Don't follow youtube tutorials. Start fresh using the simplistic mod in the stickies.
     
  3. Knetog
    OP

    Newcomer Knetog Member

    Joined:
    Mar 19, 2009
    Messages:
    29
    Country:
    Canada
    Im kinda lost, isn't his topic about downgrading and upgrading wii version?

    What im looking for is pretty much play multiple game from my usb key
     
  4. longtom1

    Member longtom1 Keep an eye on my posts cause I quick edit frequen

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    2,641
    Location:
    Honey Oils inc.
    Country:
    Antarctica
  5. nitrostemp

    Member nitrostemp GBAtemp Maniac

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    1,264
    Country:
    Australia
    its to get you to current firmware and have all the mods you need to play games
     

Share This Page