Chrono Trigger and Snemules

Discussion in 'NDS - Emulation and Homebrew' started by Translucentbill, Sep 14, 2008.

Sep 14, 2008
  1. Translucentbill
    OP

    Member Translucentbill GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 4, 2008
    Messages:
    401
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    How well does Chrono Trigger run on SNEmulDS (thanks for correcting me [​IMG])? Any major glitches/problems?
     
  2. Law

    Member Law rip ninjacat that zarcon made me

    Joined:
    Aug 14, 2007
    Messages:
    4,132
    Location:
    ‭jerkland
    Country:
    United Kingdom
    Snemules? Never heard of it.

    However, I believe that it runs fairly well on SNEmulDS (Yes, I know that's what you meant xD). I think when I tried it all I had were minor graphical glitches.

    Might be better to just wait for the actual DS "enhanced-port" that's coming out soon.
     
  3. DeMoN

    Member DeMoN GBAtemp Guru

    Joined:
    May 12, 2004
    Messages:
    7,647
    Country:
    United States
    You mean SnemulDS? The screen is cut off, the text doesn't show up correctly, and the sound is glitched. Very annoying but still "playable."
     
  4. nutella

    Member nutella Low Glycemic Index

    Joined:
    Sep 4, 2008
    Messages:
    1,097
    Location:
    Your nearest supermarket
    Country:
    Australia
    I have played it from start to finish. Definitely playable but you need to be pretty patient to play it.
     
  5. CorruptedAngel

    Member CorruptedAngel GBAtemp Regular

    Joined:
    Aug 5, 2008
    Messages:
    128
    Location:
    Yorkshire
    Country:
    United Kingdom
    Ive tryed it, if you mess aroung with the layers in snemulds, and the scaling, you can get it working pretty good
     

Share This Page