CFW 5.50 GEN-D3 problems

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by silverbullet1080, Jun 11, 2010.

Jun 11, 2010
  1. silverbullet1080
    OP

    Member silverbullet1080 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    294
    Country:
    Canada
    I installed this on my PSP2000 recently and it seems like loading games gives me a black screen for whatever reason. Loading homebrew apps and games works fine, but loading CSOs or ISOs doesn't seem to do squat other than showing me a dark screen. Anyone have any idea as to why this is happening and what I could do to fix it? I'd appreciate any help. [​IMG]
     
  2. luke_c

    Member luke_c Big Boss

    Joined:
    Jun 16, 2008
    Messages:
    3,587
    Location:
    Land of England
    Country:
    United Kingdom
    Have you tried using different ISO driver modules, e.g M33 or Sony
     
  3. silverbullet1080
    OP

    Member silverbullet1080 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    294
    Country:
    Canada
    It wasn't working on M33, haven't tried Sony yet though.

    edit- the sony driver didn't do dick either
     
  4. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    Is your memory card official?
    Formatting might help.

    This is what happened on my old fake memory card, I backed up all my stuff and formatted and it started working again (Also, if it is fake, backup your saves regularly)
     
  5. silverbullet1080
    OP

    Member silverbullet1080 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    294
    Country:
    Canada
    I'm pretty sure it's a real sandisk memory card, but I suppose I can give formatting it a shake.
     
  6. Leamonde.Halcyon

    Member Leamonde.Halcyon 6x9=42

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    736
    Location:
    6x9=42
    Country:
    United States
    Formatting can't hurt. Have you checked that all your plugins and the like are properly activated and so on?
     
  7. silverbullet1080
    OP

    Member silverbullet1080 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    294
    Country:
    Canada
    A format didn't do squat either. As for plugins, UsbSlimCharge is off, while popsloader [GAME] and [POPS] are both on. Those are really the only plugins I have.
     
  8. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    popsloader should only be enabled for POPS, not GAME.
    Since POPS =/= PS1 games.
     
  9. silverbullet1080
    OP

    Member silverbullet1080 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 31, 2008
    Messages:
    294
    Country:
    Canada
    Success!

    Thanks a million [​IMG]
     
  10. Leamonde.Halcyon

    Member Leamonde.Halcyon 6x9=42

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    736
    Location:
    6x9=42
    Country:
    United States
    Glad to hear you got it sorted out [​IMG]
     
  11. Jolan

    Member Jolan Unlimited Bear Works

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,384
    Location:
    Netherlands, currently
    Country:
    Bulgaria
    Remember kids, whenever something is failing on your PSP, the VERY FIRST course of action should be to Disable all the plugins.
     
  12. Leamonde.Halcyon

    Member Leamonde.Halcyon 6x9=42

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    736
    Location:
    6x9=42
    Country:
    United States
    Words of wisdom for the ages.
     
  13. ProtoKun7

    Global Moderator ProtoKun7 GBAtemp Time Lord Regenerations: 3

    Joined:
    Jan 3, 2009
    Messages:
    7,480
    Location:
    Gallifrey
    Country:
    United Kingdom
    Sounds like a PSP PSA [​IMG]
     
  14. Leamonde.Halcyon

    Member Leamonde.Halcyon 6x9=42

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    736
    Location:
    6x9=42
    Country:
    United States
    Somebody should make it a poster XD
     

Share This Page