1. Katlin

    OP Katlin Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 3, 2017
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    I'm trying to restore the prodinfo before I bricked my switch and hacdiskmount says this error: Error.jpg
     
  2. NoNAND

    NoNAND Give me back my legions!
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2015
    Messages:
    2,135
    Country:
    Albania
    Was your switch bricked prior this or is it this that caused your brick.
    Do you have your BIS keys backed up?
     
    MicmasH_W likes this.
  3. Katlin

    OP Katlin Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 3, 2017
    Messages:
    22
    Country:
    United States
    The prodinfo was backed up before the brick. I have my BIS keys backed up. What really caused my brick was this video:
     
  4. Deleted User

    Deleted User Newbie

    Youtube videos are mostly outdated, only use videos when its hardware specific which can't be outdated.
    And you can't 100% clean CFW yet. Only if you have NAND backup.
     
  5. Lacius

    Lacius GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    14,214
    Country:
    United States
    For the record, OP and I have talked at length over PM. She allegedly completed this guide correctly, but the Switch still refuses to boot. When I inspected a decrypted PRODINFO from HacDiskMount, I noticed it was corrupt.

    We found a good backup of PRODINFO from when Atmosphere was used, but the above error occurs when trying to restore it.

    I don't know what was done to screw up the Switch so badly, but I know I'm not getting the full story. I gave up.
     
    NoNAND likes this.
  6. NoNAND

    NoNAND Give me back my legions!
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2015
    Messages:
    2,135
    Country:
    Albania
    Likely you have messed up something else by following that video.
    Yeah video guides aren't the most reliable source kf information when it comes to switch hacking.
     
    MicmasH_W likes this.
  7. Hayato213

    Hayato213 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 26, 2015
    Messages:
    8,055
    Country:
    United States
    Believe she can try firmware 5.1 if firmware 6.2 fail to boot.
     
  8. NoNAND

    NoNAND Give me back my legions!
    Member

    Joined:
    Aug 22, 2015
    Messages:
    2,135
    Country:
    Albania
    @Draxzelex could you shed some light on this
    is there still hope for that bricked switch to be recovered?
     
    MicmasH_W likes this.
  9. Lacius

    Lacius GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    14,214
    Country:
    United States
    The system version isn't the problem. 5.1.0 was also already tried.
     
  10. Hayato213

    Hayato213 GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Dec 26, 2015
    Messages:
    8,055
    Country:
    United States
    Wow that suck, what a bummer.
     
  11. Danook28

    Danook28 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 17, 2018
    Messages:
    111
    Country:
    Oman
    I try to use meny tool for back my friends console sirial numbers but i learn meny thing in nintendo switch but the prodinfo still nothing find fix i have meny important files..


    How meny people have same broblume??
     
  12. Danook28

    Danook28 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 17, 2018
    Messages:
    111
    Country:
    Oman
    Im try same katlin doing...
     
  13. Danook28

    Danook28 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 17, 2018
    Messages:
    111
    Country:
    Oman
    The big broblume is how to know the original prodinfo for console with same sirial... Coz you can find meny files call prod info..
     
  14. Danook28

    Danook28 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 17, 2018
    Messages:
    111
    Country:
    Oman
    [​IMG]

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —
     

    Attached Files:

Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - hacdiskmount, PRODINFO, restore