Can't Load .dols/.elfs anymore :(

Discussion in 'Wii - Hacking' started by danash, May 18, 2009.

May 18, 2009
  1. danash
    OP

    Newcomer danash Member

    Joined:
    Apr 1, 2009
    Messages:
    38
    Country:
    Canada
    I recently installed Bootmii and Boot2 and as an IOS and also have Preloader.

    I checked some of my forwarder channels but they do not work. All they do is return to the system menu. So i thought perhaps I renamed the folder.

    I ran Homebrew Channel and tried to run Mplayer (wanted to watch a movie) didn't work. Just went back to system menu.

    Next I tried banner bomb. Same issue.

    I figured it might be Bootmii so I deleted the Bootmii files off the SD Card and left preloader. Still same issue but it boots to preloader cause my preloader is not set to autoboot.

    Whats happening? Did i lose my ability to run .dols?

    EDIT:

    I should add that the SD card i was using in the beginning that didnt work wasn't the SD card that I installed BootMii onto. I installed bootmii onto another SD card and then just copied those files over to the one that is giving me problems right now. Would that have anything to do with my issue (not being able to load dols).

    Just incase, I didnt Install bootmi directly to that SD card because it had so much homebrew on it I didnt want to have to backup/delete and then copy everything over again.
     
  2. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    Try backing up and formatting your SD card it may be corrupted.
     
  3. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    I read in another topic that the HBC doesn't like running on a patched IOS61, but I don't know if that's what your problem is. Maybe someone else knows more about this.
     
  4. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    Double Post because of connection problems, sorry.
     
  5. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    I've never seen the format option do anyone a bit of good.
     
  6. DeltaBurnt

    Member DeltaBurnt I'm bored

    Joined:
    Feb 21, 2009
    Messages:
    3,353
    Location:
    Where intellect matters
    Country:
    United States
    Well I have a patched IOS 60 and HBC works fine (isn't IOS 61 the PAL version of IOS 61? Not exactly sure, I'm a noob when it comes to IOS numbers).
     
  7. FenrirWolf

    Member FenrirWolf GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Nov 19, 2008
    Messages:
    4,343
    Location:
    Beaverton, OR
    Country:
    United States
    IOS61 is the one used by the latest shop channel and now by the HBC 1.0.2. IOS's don't have "regions" aside from the System Menu.
     

Share This Page