Can't get the dstwo to work...

Discussion in 'Supercard' started by tenchi13, Sep 22, 2011.

Sep 22, 2011
  1. tenchi13
    OP

    Newcomer tenchi13 Newbie

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I've got a 3DS on 2.1.0-4U, a dstwo with EOS 1.11 and firmware 1.12, no plugins and can't get past the error screen. Out of about 60 tries, I've successfully gotten to the EOS menu 3 times. I've followed the beginner's guide, and tried every trick I can think of and find with Google. It works perfectly in my DS Lite, so I'm pretty sure the card isn't bricked. I'm so stumped.

    Anyone have any ideas or suggestions on making this work?
     
  2. Schizoanalysis

    Member Schizoanalysis From somewhere inside the rabbit hole...

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    2,782
    Location:
    ...
    Country:
    Australia
    Yeah I've had a few like that.

    I guessed it was a problem with the processor.

    Did you try letting it warm up first?

    Leave it powered on for 30 secs before booting it.
     
  3. KT_Cobra

    Newcomer KT_Cobra Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    I've been having the same problem. I can get my card to work after several tries of pulling it out and plugging it back in, but it takes a while. I'll give your suggestion a try also.
     
  4. tenchi13
    OP

    Newcomer tenchi13 Newbie

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I tried both suggestions, but didn't have any luck with either one. Thanks for replying though.

    I wonder if I should exchange it (I bought it from RealHotStuff) or just wait for the next firmware / EOS update?
     
  5. emmanu888

    Member emmanu888 6 years and still going strong

    Joined:
    Jan 25, 2009
    Messages:
    1,221
    Location:
    Victoriaville,Québec
    Country:
    Canada
    can't help you with that since i got mine two days ago but i would say try a different micro sd card
     
  6. tenchi13
    OP

    Newcomer tenchi13 Newbie

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    I just tried it with a 2GB card that I have lying around and it didn't make a difference.
     
  7. KT_Cobra

    Newcomer KT_Cobra Member

    Joined:
    Sep 11, 2011
    Messages:
    35
    Country:
    United States
    I ordered mine from RHS also. Are you sure it was pre-flashed before they sent it to you or did you flash it?
     
  8. Terminator02

    Member Terminator02 ヽ( 。 ヮ゚)ノ

    Joined:
    Apr 10, 2010
    Messages:
    4,517
    Location:
    Somewhere near monkat
    Country:
    United States
    get it replaced
     
  9. tenchi13
    OP

    Newcomer tenchi13 Newbie

    Joined:
    Sep 22, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Looks like this is the way to go. Thanks everyone for your suggestions. Hopefully, I'll have better luck with the next one.
     

Share This Page