Cannot install preloader

Discussion in 'Wii - Hacking' started by TudorBlue, Jan 31, 2011.

Jan 31, 2011

Cannot install preloader by TudorBlue at 4:44 PM (1,799 Views / 0 Likes) 15 replies

  1. TudorBlue
    OP

    Member TudorBlue GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    317
    Country:
    United Kingdom
    Ive used pimp my wii to update an already softmodded from 3.2E to 4.1E and everything went well. However, when I switched the wii on and inserted a legit game, it asked me to update. I then tried to get into preloader but couldnt. I know I installed it when I first softmodded the wii so all can assume is that when I use pimp my wii, its must have been deleted somehow. Its now been updated to 4.1 via pimp my wii, from 3.2e. I tried to install preloader again but I get an error message teling me tbhat priiloader system menu not found trying to read original ticket......unauthorised ticket is ios58 trucha signed? aborting misson

    Can any of you experts help me out with this? Thanks in advance.
     
  2. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,554
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
  3. TudorBlue
    OP

    Member TudorBlue GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    317
    Country:
    United Kingdom
    Ive installed the priiloader fine but whn I go to system menu hacks, I get this message

    "Cant find hacks_hash.ini on FAT device. Cant find hacks_hash.ini on Nand"

    Help
     
  4. Yuan

    Member Yuan GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 1, 2007
    Messages:
    1,271
    Country:
    Brazil
  5. TudorBlue
    OP

    Member TudorBlue GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    317
    Country:
    United Kingdom
    Thanks Yuan. I take it that I named the hacks.ini wrong and it should have hacks_hash.ini?
     
  6. TudorBlue
    OP

    Member TudorBlue GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    317
    Country:
    United Kingdom

    The hacks worked fine but then I get the blue 002 error screen when I inserted the legit game! Help
     
  7. Porobu

    Member Porobu Gbatemps Shiny Latias

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    1,042
    Country:
    Spain
    did you activate force IOS 249?
     
  8. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    While it may work, that's not a good idea.

    You need to install the IOS that game needs, or play it through Gecko OS and let it install the IOS for you.
     
  9. panmusic

    Member panmusic GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Sep 11, 2009
    Messages:
    809
    Country:
    Greece
    Just a question.I had installed prEloader some time ago.Is it worth it to install prIIloader now?What are the benefits?Finally,do I have to uninstall preloader firstly in order to install priiloader?
     
  10. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,554
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    Priiloader is better, simply overwrite preloader with the priilaoder installer.
     
  11. TudorBlue
    OP

    Member TudorBlue GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    317
    Country:
    United Kingdom
    BTW, the game in question is "just Dance 2". I can get it to work through neogamma and it works. However I still cannot get it to work through the disc channel
     
  12. FIX94

    Global Moderator FIX94 Global Moderator

    Joined:
    Dec 3, 2009
    Messages:
    6,554
    Location:
    ???
    Country:
    Germany
    Can you also run the game with gecko os?
    http://wiibrew.org/wiki/Geck:wtf:S
     
  13. TudorBlue
    OP

    Member TudorBlue GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    317
    Country:
    United Kingdom
    Will try now, thanks
     
  14. nutta_nic

    Member nutta_nic GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    556
    Country:
    United Kingdom
    you didnt answer the question are you forcing 249?

    what hacks do u have enabled?
     
  15. TudorBlue
    OP

    Member TudorBlue GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 29, 2007
    Messages:
    317
    Country:
    United Kingdom
    Can you also run the game with gecko os?
    http://wiibrew.org/wiki/Geck:wtf:S
    [/quote]

    Ive just tried gecko, the game started to run, I then got a message saying Failed To Open BigFile

    Holy f*^k, Ive just disabled all updates apart from block on line and block disc updates and..........................its working. wtf was wrong? ITs working fine now
     
  16. nutta_nic

    Member nutta_nic GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Oct 25, 2008
    Messages:
    556
    Country:
    United Kingdom
    i just tested the wifes just dance 2 with force 249 and it blue screens with #002 error, dont use this hack it sucks big time, if you wanna play from disk channel that bad i suggest darkcorp but usb loading is so much better,

    to sum up

    turn on any hacks you want bar the force 249, newer games blue screen with this anyway, original or backed up
     

Share This Page