Cannot boot devmode or rxmode sysnand

Discussion in '3DS - Flashcards & Custom Firmwares' started by Dragonblazer87, Nov 27, 2015.

  1. Dragonblazer87
    OP

    Dragonblazer87 Member

    Newcomer
    30
    3
    Nov 25, 2015
    Canada
    I am using a 2ds FW 9.0 sysnand and FW 10.3 emunand. Any time I try to launch rxmode sysnand or devmode my 2ds presents me with a black screen. However I can launch emunand and normal sysnand just fine. Is there any way for me to boot devmode or rxmode sysnand? Any help would be appreciated.
     
  2. Voxel

    Voxel Clumsy Coder

    Member
    GBAtemp Patron
    Voxel is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    5,181
    5,841
    Jun 27, 2015
    United Kingdom
    England, UK
    What's your rxtools version?
     
  3. Dragonblazer87
    OP

    Dragonblazer87 Member

    Newcomer
    30
    3
    Nov 25, 2015
    Canada
    I am using the rxtools build from October 2. I believe it is version 3.0.
     
  4. Voxel

    Voxel Clumsy Coder

    Member
    GBAtemp Patron
    Voxel is a Patron of GBAtemp and is helping us stay independent!

    Our Patreon
    5,181
    5,841
    Jun 27, 2015
    United Kingdom
    England, UK
    Try the latest nightly build. If that doesn't work, try an older version(s).
     
  5. Dragonblazer87
    OP

    Dragonblazer87 Member

    Newcomer
    30
    3
    Nov 25, 2015
    Canada
    It does not work with an older version and when I update rxtools to the latest nightly it cant boot up emunand or rxmode sysnand.