Can you use DS lite without Micro connected

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by BlackDave, Oct 29, 2009.

Oct 29, 2009
  1. BlackDave
    OP

    Member BlackDave Official GBATemp "Cleanup Guy"

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    913
    Location:
    The Promised Land...
    Country:
    United States
    I was changing the shell of a broken DS lite for a friend and I found out what was wrong with it. the Microphone (the white cable) has snapped but the screen looks fine soe does the wi-fi....)

    I ordered the parts from DX (that's gonna take a while) so i wanna know if it would run without the mic connected
     
  2. anaxs

    Member anaxs got milk, got candy

    Joined:
    Mar 23, 2009
    Messages:
    2,208
    Location:
    your moms jeans pocket
    Country:
    Canada
    well i had a ds phat and that happened to me and when i ordered my replacment case i just removed the mic and it worked fine
     
  3. BlackDave
    OP

    Member BlackDave Official GBATemp "Cleanup Guy"

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    913
    Location:
    The Promised Land...
    Country:
    United States
    ok i'll try thanks
     
  4. BlackDave
    OP

    Member BlackDave Official GBATemp "Cleanup Guy"

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    913
    Location:
    The Promised Land...
    Country:
    United States
    putting the L and R buttons was a pain but now it's working with a Pink upper screen [​IMG]

    what do I do?
     

Share This Page