Browserhax 10.7 issues

Discussion in '3DS - Homebrew Development and Emulators' started by Thee_BaBs, Jul 30, 2016.

  1. Thee_BaBs
    OP

    Thee_BaBs GBAtemp Regular

    Member
    128
    22
    Sep 19, 2015
    United States
    I have a new 3ds on 10.7.0-32J and whenever I go to the browserhax auto page a video starts to load but I then get a video could not be played error I have tried going to the correct page directly only to get the same result. I have boot.3dsx on root along with the 3ds folder containing only sysupdater. I have tried resetting the save data but only get the same result. I am using the tubehax dns as I have a data cap and do not want an update to automatically download. I have the time and date properly configured as well.
     
    Last edited by Thee_BaBs, Jul 30, 2016
  2. Sonic Angel Knight

    Sonic Angel Knight GBAtemp Guru

    Member
    9,507
    4,705
    May 27, 2016
    United States
    New York
    [​IMG]
    Try scanning this :)

    And disable tubehax :(
     
    zoogie likes this.
  3. Thee_BaBs
    OP

    Thee_BaBs GBAtemp Regular

    Member
    128
    22
    Sep 19, 2015
    United States
    Just tried with tubehax off only for the video to not load again
     
  4. Clector

    Clector GBAtemp Advanced Fan

    Member
    954
    228
    Mar 15, 2016
    Bangladesh
    Not here
    Try with Google DNS maybe then and delete cookies and history of the Browser.
     
  5. Sonic Angel Knight

    Sonic Angel Knight GBAtemp Guru

    Member
    9,507
    4,705
    May 27, 2016
    United States
    New York
    How about just set DNS to auto?
     
  6. Thee_BaBs
    OP

    Thee_BaBs GBAtemp Regular

    Member
    128
    22
    Sep 19, 2015
    United States
    Dns was on auto after I disabled tubehax

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    No luck with the Google dns either.