broken browser?

Discussion in 'Computer Software and Operating Systems' started by Narayan, Jun 26, 2011.

Jun 26, 2011

broken browser? by Narayan at 12:47 PM (458 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. Narayan
    OP

    Member Narayan desu~

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    2,921
    Country:
    Philippines
    some missing images on small boxes
    Warning: Spoilers inside!

    can't see home, forums, reviews, shop, etc.
    [​IMG]

    it's like this on firefox, opera and chrome, but not on ie9.
    anyone knows what do i do?

    what i tried so far...
    cleared the cache
    reinstalling browsers
    uninstalled plugins and extensions(chrome only)
     
  2. Sausage Head

    Banned Sausage Head Lord Sausage LXIX

    Joined:
    Oct 28, 2010
    Messages:
    1,677
    Location:
    alanjohn check ur pm
    Country:
    Netherlands
    install CCleaner and clean the temp things and cache or something like that
     
  3. Berthenk

    Member Berthenk Epitome of Awesomeness

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    1,314
    Country:
    Netherlands
    Clear browser data; Ctrl+Shift+Delete works in both Chrome and Firefox.
     
  4. Narayan
    OP

    Member Narayan desu~

    Joined:
    Sep 29, 2010
    Messages:
    2,921
    Country:
    Philippines
    already done...

    what i tried so far...
    cleared the cache
    reinstalling browsers
    uninstalled plugins and extensions(chrome only)
     
  5. Chhotu uttam

    Member Chhotu uttam DOH HO HO HO

    Joined:
    Dec 6, 2010
    Messages:
    864
    Location:
    TEH WORLD
    Country:
    India
    Well.............
    I guess I have the same problem with my FireFox. [​IMG]
     

Share This Page