bootmii problems!!! help :(

Discussion in 'Wii - Hacking' started by armageddan, Jul 9, 2009.

Jul 9, 2009
  1. armageddan
    OP

    Newcomer armageddan Advanced Member

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    so yeah my wii got bricked, and i had bootmii installed as bootmii2. but for some reason it never boots the rescue menu, it just boots up saying cbootmii2 and it goes to wad manager. anyone know why? oh and i think the system menu's 4.0
     
  2. Lexip;

    Member Lexip; GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    413
    Country:
    United States
    because you have cboot2 files on your sd card and not bootmii files

    Edit: Here are the default bootmii files for beta2 set to NTSC

    http://www.mediafire.com/download.php?zmm0oq2botu

    Download that and replace your bootmii folder on your sd card with this one and it will boot to bootmii instead.
     
  3. armageddan
    OP

    Newcomer armageddan Advanced Member

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    k thnx lexip i'll try it right now. i'll update if it works or not.

    EDIT: thanks! it got the rescue menu up and running, now all i have to do is get it working again. i thought it would have something to do with the files, but i didn't know which ones i needed. thanks for the help lexip.
     
  4. Lexip;

    Member Lexip; GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 8, 2009
    Messages:
    413
    Country:
    United States
    Well what did you do to brick it? I'm assuming you didn't make a nand backup either?
     
  5. armageddan
    OP

    Newcomer armageddan Advanced Member

    Joined:
    Mar 26, 2009
    Messages:
    64
    Country:
    United States
    lol no i didn't, but i plan on to once i get it back up and running again. and i don't really remember, i think it was cuz my wii did something weird when i tried to reformat it with a custom system menu on (so stupid of me l0l)

    EDIT: so wait, now i have homebrew up and running, but why won't it let me connect my wii remotes when im on the homebrew channel?.
     

Share This Page