Bootmii problem

Discussion in 'Wii - Hacking' started by WiihackingNoobie, Jan 4, 2011.

Jan 4, 2011

Bootmii problem by WiihackingNoobie at 6:07 PM (761 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. WiihackingNoobie
    OP

    Newcomer WiihackingNoobie Advanced Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    63
    Country:
    United States
    Ok guys.. so i installed bootmii as an ios but whenever i try to load it from the homebrew channel my wii turns off... well not like turns off but the green light is still on.. what did i do wrong? btw wii still works.. any help appreciated thanks!
     
  2. foolontehill

    Newcomer foolontehill Advanced Member

    Joined:
    Feb 11, 2010
    Messages:
    82
    Location:
    Illinois
    Country:
    United States
    You need to have the bootmii files still on your sd card. If you have deleted them, that is why it will not start up.
     
  3. WiihackingNoobie
    OP

    Newcomer WiihackingNoobie Advanced Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    63
    Country:
    United States
  4. Lacius

    Member Lacius GBAtemp Psycho!

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    3,917
    Location:
    St. Louis, Missouri
    Country:
    United States
    There should be a folder called "bootmii" on the root of your SD card.
     
  5. WiihackingNoobie
    OP

    Newcomer WiihackingNoobie Advanced Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    63
    Country:
    United States
    what is in it?
     
  6. Lacius

    Member Lacius GBAtemp Psycho!

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    3,917
    Location:
    St. Louis, Missouri
    Country:
    United States
    armboot.bin
    bootmii.ini
    ppcboot.elf
     
  7. WiihackingNoobie
    OP

    Newcomer WiihackingNoobie Advanced Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    63
    Country:
    United States
    wait i have that on my sd so thats not the problem...
     
  8. Lacius

    Member Lacius GBAtemp Psycho!

    Joined:
    May 11, 2008
    Messages:
    3,917
    Location:
    St. Louis, Missouri
    Country:
    United States
    If I were you, I would try deleting the bootmii folder off my SD card, going back into the Hackmii installer, preparing the SD card, and reinstalling bootmii as IOS again.
     
  9. WiihackingNoobie
    OP

    Newcomer WiihackingNoobie Advanced Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    63
    Country:
    United States
    ok ill try that
     
  10. WiihackingNoobie
    OP

    Newcomer WiihackingNoobie Advanced Member

    Joined:
    Nov 30, 2010
    Messages:
    63
    Country:
    United States
    [​IMG] how did that work? lol its the same files on my sd and last time i tried i clicked prepare sd and installed it anyway.. thanks [​IMG]
     

Share This Page