Bootmii doesn't startup under 4.2

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Koneesha, Oct 11, 2009.

Oct 11, 2009
  1. Koneesha
    OP

    Newcomer Koneesha Member

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Ok. Heres my situation. So for some reason i decided to upgrade my wii to 4.2U, and now my bootmii wont begin on start up. I think i can fix it by using an old nand file right? Could someone please tell me how to get the boot mii to start up on start up? Thanks.

    Ok Thanks. Problem Fixed.
     
  2. wrettcaughn

    Member wrettcaughn Misunderstood Moral Elitist

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    3,785
    Country:
    United States
    if you updated via nintendo then bootmii is gone....you'll have to re-hack your wii
     
  3. HiBit

    Member HiBit GBAtemp Fan

    Joined:
    Jun 19, 2009
    Messages:
    477
    Country:
    Germany
    No and no.

    No, without bootmii you can't restore your NAND file and again no, bootmii didn't restore your boot2.
     
  4. DaMummy

    Member DaMummy GBAtemp Maniac

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    1,265
    Location:
    Cleveland
    Country:
    United States
    rule #1 of wii, dont use nintendo for updates. rule #2 read before making dumb mistakes
     
  5. Koneesha
    OP

    Newcomer Koneesha Member

    Joined:
    Jul 2, 2009
    Messages:
    15
    Country:
    United States
    Thanks I fixed it. All is good in the world of soft modding today.
     

Share This Page